Obavijesti

Sport

Komentari 3

Večer hrvatskih boraca: Erslan nokautirao Poljaka u prvoj, a Croata u drugoj slavio gušenjem

Večer hrvatskih boraca: Erslan nokautirao Poljaka u prvoj, a Croata u drugoj slavio gušenjem

Nije ni svjestan bio Poljak da si je potpisao 'smrtnu presudu' kad se bacio u noge Barriju, a njegov je sunarodnjak Rafal naletio na rafal iz arsenala Ivana Erslana

VIDEO

Večer je odlično krenula za hrvatske borce u poljskom Lodzu na 'KSW 70' priredbi, a završila je na istoj razini! Prvo je Francisco 'Croata' Barro (32, 10-2) u drugoj rundi rear-naked chokeom završio Lukasza Rajewskog (33, 11-8), a par sati kasnije je Ivan Erslan (30, 12-1-1) u prvoj rundi nokautirao Rafala Kijanczuka (29, 11-5) za veliko slavlje zagrebačkog American Top Teama!

Nije rijetka situacija da hrvatski borci u tandemu odlaze put poljske organizacije, ali sad smo dočekali i stopostotni učinak u jednoj večeri. Iako je obavijest za meč dobio samo deset dana prije održavanja, nije to bio problem za kralja short noticea Croatu koji je u drugoj rundi prvo dobrim desnim krošeom 'označio' Poljaka, stariji brat Rajewski zatim mu se pokušao baciti u noge i spasiti, ali tako si je samo prepisao 'smrtnu presudu' jer mu je Panchi uzeo leđa i završio ga gušenjem.

VIDEO

-Prijatelju, mislim da sam tri puta uletio na short notice u 73 kg, 70 kg i 74 kg, a mislim da mogu pobijediti sve u 66 kg. Ali Wojo, daj mi dva mjeseca za pripreme i mogu uništiti sve u kategoriji - poručio je ‘Croata’ nakon pobjede.

A bio je Francisco i u kutu Erslanu s Draženom Forgačem Sašom Drobcem u sedmom meču večeri, a manje je vremena trebalo da se svi zajedno provesele u režiji miljenika Reptila. Nakon nešto manje od tri minute teški je desni kroše poslao Kijanczuka na žicu, a zatim se Rafal samo vratio na rafal iz Erslanovog arsenala te je borac iz Obrovca prvo pogodio iznad uha, a zatim sve završio na podu.

- Samo da ne zaboravim nekoliko stvari, prvo kad sam se pripremao rekao sam da ovo mogu napraviti samo s Bogom i ići ću na vrh svake planine. Drugo, za moju ženu i kćer, volim vas. Bio sam strpljiv, osjećao sam se jako dobro i ovo je za mene samo sljedeći level, želim velika imena u KSW-u. Rekao sam da volim Mameda jer je legenda, želim uzvrat s Narkunom ili želim Chuzhigaeva, izaberite, bit ću sljedeći prvak u KSW-u! - poručio je Erslan nakon pobjede.

Oba borca sad imaju veliki korak naprijed u pregovorima za nove ugovore s poljskom organizacijom, a sd se čeka potez Poljaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener