Ivan Erslan Francisco Croata Barrio KSW 70 | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 3

Večer hrvatskih boraca: Erslan nokautirao Poljaka u prvoj, a Croata u drugoj slavio gušenjem

Večer hrvatskih boraca: Erslan nokautirao Poljaka u prvoj, a Croata u drugoj slavio gušenjem

Nije ni svjestan bio Poljak da si je potpisao 'smrtnu presudu' kad se bacio u noge Barriju, a njegov je sunarodnjak Rafal naletio na rafal iz arsenala Ivana Erslana

VIDEO

Večer je odlično krenula za hrvatske borce u poljskom Lodzu na 'KSW 70' priredbi, a završila je na istoj razini! Prvo je Francisco 'Croata' Barro (32, 10-2) u drugoj rundi rear-naked chokeom završio Lukasza Rajewskog (33, 11-8), a par sati kasnije je Ivan Erslan (30, 12-1-1) u prvoj rundi nokautirao Rafala Kijanczuka (29, 11-5) za veliko slavlje zagrebačkog American Top Teama!

Nije rijetka situacija da hrvatski borci u tandemu odlaze put poljske organizacije, ali sad smo dočekali i stopostotni učinak u jednoj večeri. Iako je obavijest za meč dobio samo deset dana prije održavanja, nije to bio problem za kralja short noticea Croatu koji je u drugoj rundi prvo dobrim desnim krošeom 'označio' Poljaka, stariji brat Rajewski zatim mu se pokušao baciti u noge i spasiti, ali tako si je samo prepisao 'smrtnu presudu' jer mu je Panchi uzeo leđa i završio ga gušenjem.

VIDEO

-Prijatelju, mislim da sam tri puta uletio na short notice u 73 kg, 70 kg i 74 kg, a mislim da mogu pobijediti sve u 66 kg. Ali Wojo, daj mi dva mjeseca za pripreme i mogu uništiti sve u kategoriji - poručio je ‘Croata’ nakon pobjede.

A bio je Francisco i u kutu Erslanu s Draženom Forgačem Sašom Drobcem u sedmom meču večeri, a manje je vremena trebalo da se svi zajedno provesele u režiji miljenika Reptila. Nakon nešto manje od tri minute teški je desni kroše poslao Kijanczuka na žicu, a zatim se Rafal samo vratio na rafal iz Erslanovog arsenala te je borac iz Obrovca prvo pogodio iznad uha, a zatim sve završio na podu.

- Samo da ne zaboravim nekoliko stvari, prvo kad sam se pripremao rekao sam da ovo mogu napraviti samo s Bogom i ići ću na vrh svake planine. Drugo, za moju ženu i kćer, volim vas. Bio sam strpljiv, osjećao sam se jako dobro i ovo je za mene samo sljedeći level, želim velika imena u KSW-u. Rekao sam da volim Mameda jer je legenda, želim uzvrat s Narkunom ili želim Chuzhigaeva, izaberite, bit ću sljedeći prvak u KSW-u! - poručio je Erslan nakon pobjede.

Oba borca sad imaju veliki korak naprijed u pregovorima za nove ugovore s poljskom organizacijom, a sd se čeka potez Poljaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner