Obavijesti

Sport

Komentari 32

Velika prilika: 24sata daruje vam Livakovićeve rukavice!

Velika prilika: 24sata daruje vam Livakovićeve rukavice!
19

Sve što trebate napraviti je snimiti fotografiju ili video podrške “vatrenima”, poslati na mail navijaci@24sata.hr i Dominik će izabrati, a mi objaviti najmaštovitije

VIDEO

Livaković kao Subašić! To nam je svima bila prva asocijacija nakon što je Dominik Livaković obranio tri kaznena udarca Japancima i tako podsjetio na svog prethodnika i mentora Danijela Subašića, koji je sličnim podvizima vodio “vatrene” do srebra u Rusiji. A tomu je dodao i obranu penala Brazilcu Rodrygu!

Dvojica Zadrana, dvojica golmana koji sjajno brane penale, pa kad je već sve isto, odlučili smo i mi ponoviti igru te dati vrlo vrijedan dar našim vjernim čitateljima. Tijekom SP-a u Rusiji darovali smo vam Subašićeve rukavice, a iz Katra vam sad donosimo Livakovićeve!

Pokretanje videa...

Katar Report - Mama Dominika Livaković, Maroko izbacio Španjolsku, a Portugal pobijedio Švicarsku 00:55

OSVOJI LIVIJEVE HEROJSKE RUKAVICE!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve što trebate napraviti je snimiti fotografiju ili video podrške “vatrenima”, poslati na mail navijaci@24sata.hr i mi ćemo nakon deset dana objaviti najmaštovitije. A Dominik Livaković će izabrati onu koja mu se najviše sviđa i autor će na dar dobiti rukavice u kojima Livi brani na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Čuli se jesmo, ali nisam mu dao savjet, znao je on dobro što i kako treba. Dobra analiza, golmanski osjećaj, kvaliteta koju posjedujemo i obojica smo ušli u povijest, tim više jer je obranio prva dva penala. Kapa do poda. Ovo će mu podići samopouzdanje i za sljedeće utakmice, ali i za nastavak karijere. Dobio je pečat, ušao u povijest s nečim bitnim. Nije mala stvar da su dva hrvatska golmana ušla u povijest svjetskih prvenstava s po tri obranjena penala, rekao je Subašić, čije je rukavice iz Rusije dobila obitelj Maršić.

Za one koji su možda propustili priču, Drago Maršić je u Stockholmu snimio trudnu suprugu Bojanu sa srcem nacrtanim na trbuhu, a tu je fotografiju Subašić izabrao kao najbolju.

- Sve skupa je počelo tijekom EP-a u Francuskoj 2016. Moja partnerica je bila u drugom stanju, vidjeli smo na 24sata poziv za navijačke fotografije i ona je na trbuhu nacrtala srce. Fotografirao sam je i poslao fotografiju. Kad se poziv ponovio i 2018., tijekom SP-a u Rusiji, opet je bila trudna, i ponovno smo poslali fotografiju koju je Danijel Subašić odabrao kao najbolju i dodijelio nam svoje rukavice - otkrio nam je Drago Maršić, Slavonac koji se trbuhom za kruhom 1998. odselio u Švedsku.

Tamo je i upoznao suprugu Bojanu te s njom dobio dva sina, starijeg Emilijana, koji je rođen neposredno nakon EP-a u Francuskoj, i mlađeg Nikolasa, koji se rodio nakon SP-a u Rusiji. Iako su u navijačkoj euforiji koja je zahvatila sve nakon osvajanja srebra, pogotovo nakon što su na dar dobili Subašićeve rukavice, najavili kako će sinu dati ime Danijel, ipak su promijenili odluku.

- Kad smo se malo ohladili, dogovorili smo se da ćemo poštovati obiteljsku tradiciju i sina nazvati Nikolas, a Danijel mu ostaje drugo ime, da nas sve skupa podsjeća na najveći uspjeh naše reprezentacije. Rukavice su bile veliko iznenađenje za sve nas, rodbina u Hrvatskoj nam je javila da smo ih baš mi dobili, a ja sam tek kasnije vidio vijest na portalu. Nismo mogli vjerovati da je Danijel odabrao baš nas - prisjetio se Drago.

Mali Nikolas, koji je "najzaslužniji" za vrijednu nagradu, za Subašićeve rukavice sa Svjetskog prvenstva, danas je četverogodišnjak, ide u vrtić i nogomet ga i te kako zanima, baš kao i dvije godine starijeg Emiliana. Zasad su još mali, ali uskoro će tata Drago imati i ozbiljan problem - kako odlučiti kome pripadaju Subine rukavice? Emilijanu koji je s mamom na slici ili Nikolasu koji je u trbuhu?

- Ma najbolje svakome po jednu - nasmijao se i dodao:

- Ili da dobijemo i Dominikove. Sigurno ćemo se prijaviti na natječaj.

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener