Obavijesti

Sport

Komentari 225

Livaja je golom i asistencijom sredio lokose! Hajduk opet 4.

Livaja je golom i asistencijom sredio lokose! Hajduk opet 4.
8

Lokomotiva i Hajduk otvorili su bogati subotnji program HNL-a. Marko Livaja već je u 15. minuti doveo goste u vodstvo fantastičnim golom s 15-ak metara iskosa, a drugi je zabio Umut u 49.

U prvom subotnjem susretu 27. kola Prve HNL Hajduk je na stadionu u Kranjčevićevoj ulici pobijedio Lokomotivu sa 2-0.

Susret je obilježio povratnik u redove Hajduka Marko Livaja koji je zabio sjajan pogodak u 15. minuti, a potom u 49. asistirao Umutu Nayiru za drugi gol gostiju.

Pokretanje videa...

Tramezzani vodi Hajduk 03:14

Hajduk je ovom pobjedom prestigao Rijeku na četvrtom mjestu, a ima i dvije utakmice manje, dok je Lokomotiva i dalje na začelju.

Gosti su poveli u 15. minuti sjajnim Livajinim golom. Napadač Hajduk je glavom sam sebi namjestio loptu nakon dodavanja Fossatija i zatim sa 15 metara iz poluvoleja pogodio suprotni kut. Očekivalo se Livajino dodavanje, a dogodio se neobranjiv udarac. 

Korak bliže pobjedi Hajduk je stigao u 49. minuti kada je Livaja odlično ubacio na drugu vratnicu za Nayira koji je glavom pogodio za 2-0. U 62. minuti turski napadač je mogao zabiti i svoj drugi gol, lopta je već prošla Hendiju, ali je uspio "očistiti" Salihu.

Kasnije se sastaju Istra 1961 - Osijek (15.00), Šibenik - Dinamo (17.05), te Gorica - Rijeka (20.00). U petak su Varaždin i Slaven Belupo odigrali 1-1.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 60 bodova, Osijek je drugi sa 58, a treće mjesto drži Gorica sa 48 bodova. Hajduk je sada četvrti sa 39 bodova koliko ima i Rijeka na petom mjestu, ali uz slabiju razliku pogodaka.

Lokomotiva je posljednja sa 20 bodova, tri manje od Varaždina na devetoj poziciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. HNL, 27. kolo 12.55 , Kranjčevićeva
Lokomotiva
0 : 2
Hajduk
Livaja 15', Umut 49'
Sortiranje događaja
KRAJ

Hajduk je rutinski priveo utakmicu kraju i pobjedom 2-0 vratio četvrto mjesto na ljestvici. Lokomotiva ostaje zakucana za dno, tri boda iza Varaždina.

90+4'

Žuti i za Olivera Petraka, koji propušta iduće kolo protiv Dinama.

86'

Junior Luka Stojković dobiva priliku debitirati za Lokomotivu u preostalih nekoliko minuta dok nad Kranjčevićevom opet sja sunce.

85'

Gužva na terenu! Krenulo je naguravanje nakon jednog starta na sredini terena. Bebek se konzultira s pomoćnicima i daje žute Musi i Juriću koji su se pokoškali.

81'

Ulazimo u zadnjih deset minuta. Tramezzani je u igru uveo Marina Ljubičića i Tonija Teklića umjesto Nayira i Kačaniklića.

Komentari 225