Obavijesti

Sport

Komentari 46

HNS traži rješenje: Talijani spustili rampu Brozu i Perišiću

HNS traži rješenje: Talijani spustili rampu Brozu i Perišiću

Igrači nekoliko talijanskih klubova ne smiju napustiti klubove pa bi Dalić mogao ostati bez par igrača. Ipak, HNS možda ima rješenje pa bi igrači došli privatnim avionima, a Badelj je već u Zagrebu

VIDEO

Udarne vijesti stižu iz Italije. Zbog pogoršanja situacije oko korona virusa, lokalne zdravstvene vlasti zabranile su odlazak nogometaša na reprezentativna okupljanja, javljaju talijanski mediji! 

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Vatrenih

Pokretanje videa...

Trening 'vatrenih' uoči Francuza 01:35

Nakon Fiorentine, ni igrači Intera, Genoe, Sassuola, Rome i Lazija ne smiju napustiti klubove što znači da bi izbornik Zlatko Dalić za nadolazeće utakmice hrvatske reprezentacije mogao ostati bez Ivana Perišića i Marcela Brozovića! Ipak, Hrvatski nogometni savez aktivno radi na rješenju ovog novonastalog problema, tako da nade za prisustvo navedene dvojice još ima.

Sve je započelo ranije u nedjelju kada su lokalne zdravstvene vlasti Firence zabranile Fiorentini da pusti svoje nogometaše na reprezentativne obveze. U dodatku zabrane stoji da igrači ne smiju napustiti ni grad, kamo li otputovati u drugu državu.

Činilo se da će stati na lokalnoj odluci jedne talijanske regije, no ubrzo su uslijedile nove direktive diljem sjevera zemlje.

Tako su kasnije u nedjelju popodne ostale lokalne zdravstvene vlasti odlučile da i nogometaši Intera, Sassuola, Genoe, Rome i Lazija moraju ostati u svojim klubovima/gradovima te ne smiju doći na okupljanja reprezentacija. Time je trebao biti zahvaćen i Milan Badelj, no kako doznajemo, on je već sletio u Zagreb.

To znači da je odluka zahvatila i hrvatsku reprezentaciju i prema zabranama iz Italije nadolazeće susrete Lige nacija protiv Švedske (14.11.) i Portugala (17.11.) te prijateljske s Turskom ranije (11.11.) možda ćemo morati igrati bez glavnih karika.

Iz HNS-a nas uvjeravaju da je sve u redu i da do problema ne bi trebalo doći.

- Hrvatski nogometni savez upoznat je s ovom situacijom, radimo na tome i vjerujemo da će nam se svi igrači priključiti u Istanbulu po planu - kratko nam je poručio glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Pojedini mediji na Čizmi navode da će za igrače Intera biti organizirani letovi privatnim avionima kako bi se ipak mogli staviti izbornicima na raspolaganje.

Zabrane iz Italije pogodile su i ostale reprezentacije pa su tako prema posljednjim informacijama sljedeći igrači upitni za svoje nacionalne vrste, a među njima nema reprezentativaca Švedske, Turske i Portugala:

  • Hrvatska: Perišić, Brozović, Badelj
  • Argentina: Correa, Lautaro, Martinez Quarta,
  • Italija: Biraghi, Castrovilli, Cristante, Mancini, Gagliardini, Barella, D’Ambrosio, Darmian, Bastoni, Acerbi, Locatelli, Caputo, Berardi
  • Čile: Pulgar, Alexis Sanchez, Vidal
  • Poljska: Dragowski
  • Armenija: Mkhitaryan
  • Albanija: Kumbulla, Strakosha
  • Slovenija: Handanović, Zajc
  • Nizozemska: De Vrij
  • Belgija: Lukaku
  • Srbija: Milenković, Kolarov, Vlahović, Milinković-Savić
  • Danska: Eriksen, Schone
  • Slovačka: Škriniar
  • Makedonija: Pandev
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani