Sport

Komentari 11

Veliko srce: Stevan Jovetić je nogometašu platio operaciju

Veliko srce: Stevan Jovetić je nogometašu platio operaciju

Nogometaš Budućnosti Milivoje Raičević ozlijedio je prednje križne ligamente. Klub nije imao novca za platiti liječenje pa je stvar u ruke odlučio preuzeti Stevan Jovetić

Zvijezda Intera i crnogorski napadač Stevan Jovetić pokazao je da je čovjek. Reprezentativac Crne Gore odlučio je platiti skupu operaciju nogometašu Budućnosti Milivoju Raičeviću, koji je nedavno doživio najgoru sportsku ozljedu - puknuli su mu prednji križni ligamenti. 

No njegov klub nije imao novca za platiti operaciju takve ozljede. Karijera mu je bila dovedena u pitanje sve dok mu Stevan Jovetić nije odlučio pomoći. 

- Zakazao mi je pregled kod liječnika u Augsburgu, koji je njemu pomogao 2010. godine kada je imao istu ozljedu. Također, platio je sve troškove operacije i liječenja dok sam bio u Srbiji. Mogu reći da ću se vratiti još bolji i da ću sve golove posvetiti - njemu - rekao je Raičević pa dodao:

- Moj klub nije imao novca da me pošalje na liječenje u inozemstvo jer su liječnici postavili krivu dijagnozu. Stevan me pozvao i ponudio pomoć.

Milivoje Raičević je ove sezone postigao 3 gola i upisao jednu asistenciju za Budućnost iz Podgorice. 

Najčitaniji članci