Obavijesti

Sport

Komentari 9

Veseli Sneijder: Napio se pa plesao po krovu automobila

Veseli Sneijder: Napio se pa plesao po krovu automobila
2

Nekada je dijelio lopte s očima, no ovaj put je veseli Wesley Sneijder pod utjecajem alkohola skakao po krovuautomobilu i razbijao, a onda ga je dočekala 'policijska čestitka' u vidu privođenja i kazne koju mora platiti...

VIDEO

Nizozemac Wesley Sneijder (35) u svoje vrijeme je bio jedan od najboljih veznjaka svijeta, a mnogi smatraju kako je upravo on zaslužio Zlatnu loptu 2010. godine. Prošle godine se umirovio od reprezentacije, a trenutačno se nalazi na odmoru i pokazao je svima kako to izgleda kada popije koju čašu više.

Naime, nizozemska policija uhitila je bivšeg nizozemskog reprezentativca u Utrechtu nakon što su ga uhvatili kako u pijanom stanju pleše po krovu automobila koji je u vlasništvu njegovog susjeda.

Nekada je dijelio lopte s očima, no ovaj put je veseli Wesley pod utjecajem alkohola skakao po automobilu i razbijao, a onda ga je dočekala 'policijska čestitka' u vidu privođenja. Vrlo brzo je pušten, no morat će platiti kaznu od 6.000 eura zbog nanesene štete na automobilu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nekada sjajni veznjak je 2018. godine prešao u Al Gharafu, a tamo se očito jako dobro zabavlja. Ljetni odmor, povratak domu i alkohol učinili su svoje te je Sneijder ubrzo postao malo previše veseo i oštetio automobil po kojem je skakao.

Reuters/Pixsell

On je karijeru počeo u Ajaxu, te je redom selio još u Real Madrid, Inter, Galatasaray, Nicu. Najbolji nogomet u karijeri definitivno je igrao 2010. godine kada je Inter pod vodstvom Josea Mourinha osvojio trostruku krunu.

To su mu bili i posljednji naslovi, a u smiraju karijere je odlučio zaraditi još što se zaraditi da i preseliti u Katar gdje trenutačno zarađuje svoj nogometni kruh. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu