Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
30 komentara

Vida otkrio: Uvijek nagovaram Mandžu da se vrati! No teško...

Znao sam i ranije da će zaključiti reprezentativnu karijeru ako napravimo veliki rezultat. Bio bi nam od velike važnosti. To je njegova odluka, treba je poštivati, rekao je Vida

FIFA World Cup 2018 - Croatia vs England
Foto: Christian Charisius/DPA/PIXSELL
30 komentara

Uvijek kad se čujemo, ja mu i u zezanciji i ozbiljno govorim da se vrati, a neka ga probaju Zlatko Dalić i predsjednik HNS-a nagovoriti ako već mene ne sluša, rekao je  Domagoj Vida za Sportske novosti.

Super Mario tek je jedan od senatora, uz Vedrana Ćorluku i Danijela Subašića, koji se umirovio od reprezentacije, no Vida kaže kako je to bilo i očekivano.

- Dobro ga poznajem, znao sam i ranije da će zaključiti reprezentativnu karijeru ako napravimo veliki rezultat. Da će se fokusirati više na klub. Mislim da je mogao ostati i pomoći nam. Bio bi nam od velike važnosti. To je njegova odluka, treba je poštivati. Uvijek kad se čujemo, ja mu i u zezanciji i ozbiljno govorim da se vrati, a neka ga probaju Zlatko Dalić i predsjednik HNS-a nagovoriti ako već mene ne sluša.

A Mandžo ove godine igra nogomet života! U ovoj je sezoni zasad zabio osam prvenstvenih pogodaka, a ako pitate Vidu, to je pomalo i očekivano...

- Ne znam tko može sumnjati u njega.

No u Mandžin povratak ipak - sumnja...

Naši partneri pišu
Message