Obavijesti

Sport

Komentari 77

VIDEO Bakljada, pjesme i nada u trofej: Armada je brodom krenula na finale Kupa u Split

VIDEO Bakljada, pjesme i nada u trofej: Armada je brodom krenula na finale Kupa u Split

Više od 1000 navijača Rijeke krenulo je korteom iz svojih prostorija prema riječkom Molo Longo gdje ih čeka velebni brod Marko Polo s kojim su točno u ponoć krenuli za Split

VIDEO

Bljeskalice, baklje i dimne bombe obasjale su riječko nebo, a stanovnici centra grada u nevjerici su izlazili na balkone i promatrali kakva je to buka u noćne sate. Atmosfera je bila kao da se igra utakmica.

A bilo je to samo zagrijavanje za ono što svi na Kvarneru čekaju već tjednima, a to je finale Kupa protiv Hajduka koje se igra u četvrtak od 19 sati. 

A tu ludnicu u centru grada proizvela je Armada. Više od 1000 navijača Rijeke krenulo je korteom iz svojih prostorija prema riječkom Molo Longo gdje ih je čekao velebni brod Marko Polo s kojim će se zaputiti u Split. Točno u ponoć krenuli su za Split.

Predivnu riječku noć obilježili su bakljadom, pjesmama i nadom da njihov klub može do trofeja na Poljudu. 

Na brod se ukrcalo 1000 navijača, put do Splita traje 14 sati, a iza podneva trebali bi se usidriti u splitskoj sjevernoj luci. Plovit će se polako, uživati na brodu. Brojni navijači su ispratili Bijeli brod. Obitelji, majke, kćeri, društvo i ekipa koji su odlučili porovesti noć na brodu u navijačkom raspoloženju. Kao prije pet godina i dva mjeseca kada se išlo na Jadranski derbi u Splitu kada je Rijeka osvojila prvi i jedini naslov prvaka Hrvatska. 

Bude li sve teklo prema planu i programu, transfer navijača Rijeke iz splitske luke do stadiona počet će u 15 sati. Uz strogu kontrolu policije trebala bi se formirati kolona gradskih autobusa koja će navijače prevesti do Poljuda. Tamo će se pridružiti ostatku riječkih navijača koji će do Splita ostalim prijevoznim sredstvima. Kvarnerski ponos bi trebao imati podršku više od 3000 svojih navijača. 

Rijeka: Navija?i HNK Rijeka Armada brodom Zadar krenuli za Split

Jadrolinijin brod 'Marko Polo' je 50-godišnjak, sagrađen u Francuskoj. Ima 153 kabine te 551 krevet. U brodskoj kavani je 368 mjesta, a još 362 sjedeća mjesta su u brodskom restoranu, salonu i aperitiv baru. U Jadrolinijoj floti je '88. Matična luka: Rijeka.

Prije pet godina sve je proteklo savršeno. Putovanje Bijelim brodom bio je užitak, a isplovljavanje i ponovni pristanak na Molo longo - spektakularni. Tada su Riječani gostovali na Poljudu u sklopu HNL-a, a bila je to sezona kada su osvojili naslov. Prvi put nakon pet godina odlučili su opet u pogon staviti brod i pravac Split. 

Rijeka je formalno domaćin, a u grotlu Poljuda lovit će svoj sedmi trofej u hrvatskom kupu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 77

VIDEO

VIDEO Velika fešta u Zagrebu: Tisuće navijača s dinamovcima pjevalo i proslavilo novi naslov
'MODRA' LUDNICA

VIDEO Velika fešta u Zagrebu: Tisuće navijača s dinamovcima pjevalo i proslavilo novi naslov

Dinamo je slavio naslov na zagrebačkim ulicama prvi put od 2007. godine. Igrači su od Maksimira do Trga stigli otvorenim autobusom, a ispratio ih je korteo. Na središnjem trgu feštalo se neumorno

Kalinić uvodi zaokret, gotovo je doba rekreacije i zabave! A Hajduk se želi riješiti 14 igrača
SLAŽU NOVU PIRAMIDU

Kalinić uvodi zaokret, gotovo je doba rekreacije i zabave! A Hajduk se želi riješiti 14 igrača

Plus+ Svi žele ostanak Livaje i Perišića, ali Jakobušić i Nikoličius ostavljaju u nasljeđe Ivanu Biliću i Nikoli Kaliniću poprilično kompliciranu situaciju s igračkim kadrom, koji je prestar i ne garantira borbu za trofeje
Kako je Rijeka na današnji dan ostala bez titule: 'Ispao sam lopov, a svi bi isto dosudili'
GODIŠNJICA

Kako je Rijeka na današnji dan ostala bez titule: 'Ispao sam lopov, a svi bi isto dosudili'

Moji kolege i ja smo mislili da će Rijeka, bude li trebalo, nekoga i 'pojesti', da će sigurno dobiti tu utakmicu. Bili smo uvjereni da će se u Rijeci tu noć feštati i guštati, kaže Zoran Krečak