Sport

Komentari 151

VIDEO Boysi zapalili Maksimir!

VIDEO Boysi zapalili Maksimir!

Stotine navijača Dinama priredile su vatromet, bakljadu i pjevali repertoar svojih pjesama povodom 35. rođendana Bad Blue Boysa. Prvoga bez braće Mamić u klubu

Na današnji dan prije 35 godina osnovani su Bad Blue Boysi. Iako su na snazi stroge epidemiološke mjere, Dinamova navijačka skupina okupila se podno Maksimira i vatrometom, bakljadom i pjesmama proslavila rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvi je to rođendan bez braće Mamić u klubu nakon gotovo 20 godina. Jer trener i sportski direktor Zoran Mamić podnio je ostavku nakon pravomoćne osuđujuće presude Vrhovnog suda zbog koje treba u zatvor na četiri godine i osam mjeseci, kao i savjetnik uprave i član skupštine Zdravko Mamić (šest i pol godina).

Nekoliko stotina Boysa skupilo se na platou pokraj sjeverne i zapadne tribine, a nema sumnje da bi došli i na utakmicu protiv Tottenhama da je navijačima dozvoljen ulaz. Policija je sve osiguravala, a incidenata nije bilo.

Ideja je ove navijačke skupine napraviti još veću feštu 17. kolovoza, na dan kad su Boysi dobili ime, i kad bi epidemiološka situacija mogla biti bolja.

Najčitaniji članci