Obavijesti

Sport

Komentari 5

VIDEO Ibra čudesnim volejem spasio Milan, igraču 'rossonera' krivo napisali prezime na dresu

VIDEO Ibra čudesnim volejem spasio Milan, igraču 'rossonera' krivo napisali prezime na dresu

U samoj završnici došlo je do velike nervoze. Udineseov Success namjerno se zabio u golmana Milana i nastao je metež. Ibrahimović se 300. golom u 'ligama petice' ugurao u društvo Ronalda i Messija

VIDEO

Pomalo mučna, utakmica s puno grešaka s obje strane. Udinese je bio pred pragom senzacije u 17. kolu Serie A, ali u 92. minuti ukazao se Zlatan Ibrahimović i fantastičnim golom spasio Milan. Na koncu je završilo 1-1 pa i jedni i drugi mogu biti zadovoljni.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Zlatanov kung-fu 00:38

Udinese je poveo već u 17. minuti golom Beta. Bennacer je poslao vrlo lošu loptu za Bakayoka, koji ju je izgubio slabim građenjem. Napadač domaćih izbio je sam pred golmana Milana Maignana, a Francuz mu je u prvom navratu obranio čisti zicer. Ipak, Beto je u popravnom vinuo loptu visoko ispod prečke i Udinese je poveo.

POGLEDAJTE GOL BETA

Milan se mučio, držao je loptu u nogama, no nije mogao stvoriti suvislu akciju. Možda i najbolja prilika za 'rossonere' u prvom dijelu bio je pokušaj Brahima Diaza u 44. minuti koji je otišao pored gola nakon čega je Theo Hernandez uspio zabiti, ali je bio u zaleđu.

Stefano Pioli je odlučio mijenjati pa je na poluvremenu uveo nove snage, između ostalih i Juniora Messiasa, junaka Milana u susretu Lige prvaka protiv Atletico Madrida, koji će u ovom susretu ostati obilježen jedino zbog dresa na kojem mu je krivo bilo napisano prezime s "e" viška. 

Beto je ponovno imao odličnu šansu u 83. minuti kada je u solo prodoru izvozao braniče Milana pa pucao tik uz lijevu stativu. Odličan pokušaj i velik promašaj Portugalca.

A onda se ukazao Zlatan Ibrahimović i spasio lidera Serie A. Okružen trojicom nogometaša, u 92. minuti utakmice fantastičnim potezom zabio je pored Silvestrija i Milanu donio bod.

Serie A - Udinese v AC Milan

POGLEDAJTE GOL ZLATANA

Ibrahimović je tako stigao do 300. gola u 'ligama petice' i postao tek treći igrač s velikim uspjehom uz Cristiana Ronalda (483) i Lionela Messija (475).

A u samoj završnici došlo je do velike nervoze s obje strane. Maignan je pokupio loptu i išao ju brzo vratiti u igru, ali Isaac Success se namjerno zabio u njega i izazvao opću uzbunu. Nogometaši su krenuli jedni na druge, uslijedilo je naguravanje, a epilog svega bio je direktni crveni karton za bivšeg nogometaša Granade i Watforda.

Milan je bodom na gostovanju kod Udinesea ostao vodeći u talijanskom prvenstvu s dva boda ispred Intera i tri ispred Napolija.

POGLEDAJTE BORBU VEČERI FNC-a 4: IVAN ERSLAN VS HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani