Obavijesti

Sport

Komentari 7

VIDEO Ivušić nije ni trepnuo: Gol kojim je Varaždin šokirao Osijek

VIDEO Ivušić nije ni trepnuo: Gol kojim je Varaždin šokirao Osijek

Osijek je dva puta vodio. Činilo se da će Bjeličini izabranici konačno razveseliti domaću publiku i prekinuti crni niz, no Varaždinci su se pobrinuli da se kriza produbi. Donosimo pogotke s utakmice

Nogometaši Osijeka nastavili su sa slabim rezultatima. U susretu koji je obilježila teška ozljeda kapetana Varaždina Igora Postonjskog, rezultat je pao u drugi plan.

Ipak, završilo je 2-2, Osječani su tako postigli pogodak nakon skoro mjesec dana, no ni to im nije pomoglo za izlazak iz krize. Jedina pobjeda u prvenstvu ostaje im iz prvog kola protiv Gorice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Prisutne gledatelje u trans je bacio Jugović u 57. minuti kada je sjajno pogodio pored Zelenike. No, slavlje je trajalo svega osam minuta. 

Fran Brodić ušao je u igru u 61. minuti i samo četiri kasnije utišao je raspjevani Gradski vrt.

A onda je Nenad Bjelica napravio dvostruku zamjenu, u igru ubacio dva napadača Mancea i Belju, a potonji mu je vratio pogotkom. Osječani su izveli korner, tamo je zavladao propuh u varaždinskoj obrani, a Beljo se naklonio na drugoj stativi i glavom ubacio loptu u mrežu.

Kada se činilo da će susret završiti pobjedom Osijeka, ukazao se Karlo Perić. I on je, kao i svi strijelci ranije, tek ušao u igru u 81. minuti, a već u 83. postigao gol za 2-2. Bio mu je to prvijenac kojim je produbio osječku krizu.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE