Sport

Komentari 9

VIDEO Kad Nou Camp poprimi svojstva 'seoskog' nogometa

VIDEO Kad Nou Camp poprimi svojstva 'seoskog' nogometa

Na savršenom travnjaku Camp Noua 'blaugrana' nije imala problema protiv Las Palmasa (3-0), no atmosfera je bila sablasna. Kao na nekoj utakmici lokalnog turnira. Svi povici igrača su se čuli glasno...

Prvi dan listopada 2017. zauvijek će ostati upisan u sve povijesne knjige Katalonije. Na taj dan Barcelona nije htjela igrati ligašku utakmicu protiv Las Palmasa zbog teške situacije u pokrajini. 

Ipak, zbog žestokih kazni Saveza ipak su pristali igrati i to bez gledatelja. Deseci tisuća navijača ostali su ispred ograda, unutra nisu mogli. 

Na savršenom travnjaku Camp Noua 'blaugrana' nije imala problema protiv Las Palmasa (3-0), no atmosfera je bila sablasna.

U redu, mi Hrvati navikli smo slično gledati na Maksimiru zbog kazni Uefe, ali ogroman stadion poput Nou Campa u ovakvim okolnostima rijetko se viđa.

Kao na nekoj utakmici lokalnog turnira ili nižih rangova... Svaki povici igrača su se čuli glasno, naravno, prednjačili su nervozni Gerard Pique te Luis Suarez koji je pokušao simuliranjem izvući penal.

Evo kako je to izgledalo na kraju.

VIDEO


 

Najčitaniji članci