Obavijesti

Sport

Komentari 25

VIDEO Kako su hajdukovci izbacili City iz Lige prvaka

VIDEO Kako su hajdukovci izbacili City iz Lige prvaka

Gromoglasna podrška Torcide dala je veliki vjetar u leđa mladim hajdukovcima koji na poluvremenu senzacionalno vode 2-1 protiv snažnog i favoriziranog Cityja i bore se za povijesni plasman u četvrtfinale

VIDEO

Lige prvaka došla je na Poljud. Nisu u pitanju seniori, koliko god navijači to sanjali i priželjkivali, ali jesu talentirani juniori pred kojima je velika budućnost. Sjajnim igrama zaradili su veliku podršku na Poljudu u utorak na radni dan. Više od pet tisuća navijača stiglo je na utakmicu osmine finala Lige prvaka mladih protiv Manchester Cityja i uživalo u senzacionalnoj pobjedi hajdukovih bisera za plasman u četvrtfinale!

Gromoglasna podrška Torcide dala je veliki vjetar u leđa mladim hajdukovcima koji su već a poluvremenu senzacionalno vodili 2-1 protiv snažnog i favoriziranog Cityja, a taj rezultat je na semaforu ostao i do kraja utakmice. Gosti su se nametnuli u posjedu i dominirali u tom segmentu od samog početka, no nisu stvorili niti jednu ozbiljniju šansu. A s druge strane, Hajduk je napadao u valovima i žestoko ubo u rasponu od deset minuta.

U 23. minuti Hajdukovi juniori ukrali su loptu na centru igrališta, Reić je fantastično podbio loptu i izbacio Antunovića samog na golmana. No, golman Cityja izašao je i izbio loptu, no ona je pala točno na desnicu Roka Brajkovića koji je s 20 metara loptu poslao u praznu mrežu za erupciju navijača na Poljudu! Isti igrač je prije samo dva dana igrao na Maksimiru protiv Dinama, odradio je tek jedan individualni trening, no nije ga to poremetilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gol pogledajte OVDJE 

Ludnica na Poljudu

Deset minuta kasnije eksplozija oduševljenja na Poljudu. Čudesni Noa Skoko opet je pokazao kakav pregled igre ima. Poslao je loptu u for Antunoviću koji je bio na lijevoj strani šesnaesterca. Vagao je i vagao suparničkog igrača, uspio ga je izbaciti iz ravnoteže pa je opalio u prvi kut i probio golmana Cityja!

Gol pogledajte OVDJE

Gosti su pritisnuli u završnici prvog dijela i nažalost uspjeli smanjiti preko Bobba u 45. minuti. Pritiskali su do kraja utakmice, ali hrabri i srčani Hajdukovi juniori odolijevali su svim napadima, uspjeli sačuvati vrijednu prednost i plasirati se u četvrtfinale.

Gol pogledajte OVDJE

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu