Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Klinac spasio United u 92. minuti! Zabio je i Eriksen

VIDEO Klinac spasio United u 92. minuti! Zabio je i Eriksen

Peta je to pobjeda "Crvenih vragova" u posljednjih šest susreta u svim natjecanjima. Manchester United se izvukao u ludoj završnici i drži priključak za Tottenhamom i mjestom koje vodi u Ligu prvaka

VIDEO

U susretu 16. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je na gostovanju pobijedio Fulham sa 2-1, a identičnim rezultatom je Aston Villa kao gost porazila Brighton & Hove Albion.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo ubrizgava injekcije botoksa u penis, a njegovoj Georgini to ne smeta VIDEO

Peta je to pobjeda "Crvenih vragova" u posljednjih šest susreta u svim natjecanjima, a gol odluke zabio je 18-godišnji Alejandro Garnacho u drugoj minuti nadoknade.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

United je poveo u 14. minuti golom Christiana Eriksena, izjednačio je Daniel James nakon sat vremena igre, a kada se činilo da će susret završiti bez pobjednika, mladi Argentinac je zabio za pobjedu.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Aston Villa je nastavila svoj preporod pod vodstvom španjolskog stručnjaka Unaija Emeryja upisavši i drugu ligašku pobjedu u nizu. Nakon što je pobijedila Manchester United sa 3-1, Villa je u nedjelju na gostovanju porazila Brighton & Hove Albiona sa 2-1.

Domaćin je poveo već u 49. sekundi utakmice kada je argentinski veznjak Alexis Mac Allister presjekao dodavanje vratara Emiliana Martineza prema Douglasu Luizu izvan kaznenog prostora i zakucao loptu u mrežu. Bio je to Brightonov najbrži gol ikada u Premier ligi.

Međutim, gosti su u nastavku susreta okrenuli rezultat, a oba gola zabio je Danny Ings. U 20. minuti je s bijele točke zabio za 1-1, a pobjedu gostima donio je golom u 54. minuti.

Na ljestvici vodi Arsenal sa 37 bodova, Manchester City ima 32, Newcastle United 30, a Tottenham 29 bodova. United je peti sa 26 bodova.

Na začelju je Wolverhampton sa 10 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu