Obavijesti

Sport

Komentari 3

VIDEO Kramarić zabio 100. gol u Hoffenheimu! Dortmund žrtva

VIDEO Kramarić zabio 100. gol u Hoffenheimu! Dortmund žrtva
5

Osmi put Andrej je zabio Borussiji, bio je to gol za 1-1 u smiraju prvog poluvremena, ali nije donio pozitivan rezultat Hoffenheimu na kraju (3-2). Dortmund je tri boda iza vodećeg Bayerna

VIDEO

Borussia Dortmund često je iz Andreja Kramarića (30) izvlačila ono najbolje, a iznimka nije bila ni ova subota, kad su žuto-crni došli u goste Hoffenheimu. Hrvatski nogometni reprezentativac ponovno je zabio krasan gol.

POGLEDAJTE VIDEO: Andrej Kramarić

Pokretanje videa...

Andrej Kramarić 01:17

Ihlas Bebou ubacio je s desne strane na početku sudačke nadoknade prvog dijela, a Krama je desnicom iz voleja pospremio u lijevi donji kut. Zabio je jubilarni 100. gol za Hoffenheim, najbolji je strijelac u klupskoj povijesti.

Kramarićev gol Borussiji Dortmund možete pogledati OVDJE.

Andreju je to peti gol ove sezone i čak osmi protiv Dortmunda. Više je zabio samo Herthi (devet), a klub iz Dortmunda posebno se sjeća njegova nastupa u posljednjem kolu sezone 2019/20., kad im je zabio sva četiri gola u pobjedi 4-0.

GER, 1.FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs Borussia Dortmund

Borussia je povela u Sinsheimu u šestoj minuti golom najboljeg igrača Erlinga Haalanda na asistenciju Donyella Malena, a u nastavku je zabila još dvaput. Marco Reus pogodio je u 58. nakon još jedne asistencije Malena koji je ubacio i za autogol Davida Rauma osam minuta poslije.

Georginio Rutter u 77. minuti na dodavanje Munasa Dabbura smanjio je zaostatak Hoffenheima, a u 84. minuti u igru je, umjesto ozlijeđenog Manuela Akanjija, u igru za goste ušao povremeni hrvatski reprezentativac Marin Pongračić. Iako je Hoffenheim u završnici imao nekoliko prilika za remi, ostalo je 3-2 za Borussiju.

Dortmund se ovom pobjedom približio vodećem Bayernu na tri boda zaostatka uz utakmicu više, a Hoffenheim ostao šesti s dva boda minusa do mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani