Obavijesti

Sport

Komentari 12

VIDEO Leovac zabio prvijenac, Beljo i Livaja pogodili iz penala

VIDEO Leovac zabio prvijenac, Beljo i Livaja pogodili iz penala
3

Domaćin je u Gradskom vrtu poveo već u 23. minuti preko Leovca, kojemu je to bio prvi gol u dresu Osijeka. Do kraja poluvremena, točnije u 41. minuti, na semaforu je stajalo 2-0

Valdas Dambrauskas krenuo je protiv Osijeka svom raspoloživom 'artiljerijom', pa čak i s Markom Livajom u prvih 11, no 'bili' danas nisu izgledali dobro na terenu.

Domaćin je u Gradskom vrtu poveo već u 23. minuti preko Leovca, kojemu je to bio prvi gol u dresu Osijeka. Odličnu je dugu dijagonalu poslao Škorić za Kleinheislera, a Mađar je ostavio povratnu za Leovca koji je odlično prizemnom loptom pucao u prvi Sentićev kut i zabio za vodstvo Osijeka!

Osijek i Hajduk sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a

Do kraja poluvremena, točnije u 41. minuti, na semaforu je stajalo 2-0! Lukas Grgić srušio je Kleinheislera, sudac Čulina opravdano je pokazao na bijelu točke odakle Dion Drena Beljo nije pogriješio.

Osijek i Hajduk sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a

Nadu Hajduku u 73. minuti vratio je, tko bi drugi nego, Marko Livaja. Strijelac prvog gola Osječana, Leovac, sapleo je Awaziema u šesnaestercu, a Livaja je panenkom prevario Ivušića, no Hajduk nije na koncu uspio doći ni do boda.

Golove s utakmice (2-1) pogledajte OVDJE.