Obavijesti

Sport

Komentari 252

VIDEO Ludnica na Rivi pa pravac stadion! Korteo stigao na Poljud

VIDEO Ludnica na Rivi pa pravac stadion! Korteo stigao na Poljud
5

Hrvatska nogometna reprezentacija u prvoj utakmici kvalifikacija za Euro 2024. u Splitu igra protiv Walesa. Navijači su se u popodnevnim satima okupili na Rivi, a onda se uputili prema Poljudu

Hrvati spremno čekaju utakmicu 'vatrenih'. Okupili su se na Splitskoj rivi, a oko 16 sati su se počeli skupljati i navijači Walesa. U Splitu je vladala zaista sjajna atmosfera, a to dokazuju scene s Rive.

POGLEDAJTE VIDEO S RIVE: 

Naime, hrvatski navijači pjevali su navijačke pjesme, a u sjajnoj atmosferi pridružili su im se i gostujući navijači, pa su svi zajedno pjevali i slavili. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

navijači na rivi prije utakmice 01:51

Nedugo zatim navijači su zapalili i baklje, a pjesma nije stajala. Pjevalo se, grlilo i veselilo...

Pokretanje videa...

split baklje 00:35

Zatim su se svi s Rive zaputili prema Poljudu. Pjevalo se i na putu do stadiona, zavladala je ludnica u okolnim ulicama pa su navijači ispred Poljuda stvorili gužvu na ulazima.

VIDEO: GUŽVA ISPRED POLJUDA

Pokretanje videa...

red ispred poljuda 00:40

U korteu su stigli ispred stadiona gdje će u velikom broju podržati hrvatsku reprezentaciju.

POGLEDAJTE VIDEO: PROGNOZA UTAKMICE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Navijači uoči Hrvatska - Wales , Split
Sortiranje događaja
REPORTAŽA

Utakmica je sve bliže i navijači će lagano krenuti iz centra Splita prema Poljudu. Konkluzivni izvještaj naših reportera sa splitskih ulica pročitajte OVDJE.

INTERVENCIJA POLICIJE

Morala je i lokalna policija intervenirati na splitskim ulicama. Htjeli su da Velšani uklone zastave koje su sami postavili na okolne zgrade, a njihov odgovor bio je iznenađujuć. 

Više pročitajte OVDJE.

RIVA PUNA NAVIJAČIMA

Kao što smo vidjeli iz prijenosa uživo na Facebook stranici 24sata, riva je krcata navijačima. Tamo su hrvatski navijači i neki Velšani, a većina je prepoznatljiva jer nose dresove i navijačke majice.

VELŠANI SE SKUPLJAJU

Navijači Walesa još uvijek stižu u Split, a neke se od jutra moglo vidjeti na splitskim ulicama. Uživaju u lijepom sunčanom danu, ispijaju pića po gradu i ponosno pokazuju velšku zastavu i navijačke rekvizite.

UŽIVO IZ SPLITA

Reporteri i snimatelj 24sata nalaze se u Splitu gdje čekaju početak utakmice. Kakvo je stanje u Splitu pogledajte u videu.

Komentari 252