Sport

Komentari 16

VIDEO Mourinho u elementu: Mislim li da je trebao biti penal? Ma dajte, znate to. Recite mi...

VIDEO Mourinho u elementu: Mislim li da je trebao biti penal? Ma dajte, znate to. Recite mi...

'I vi mislite da su nam trebali suditi penal. Recite što ste vidjeli', rekao je trener Rome Jose Mourinho u žustroj raspravi s novinarom nakon što je 'vučica' opet ostala bez punog plijena protiv Bodo/Glimta

Gledajte, sudac sve mora objasniti, ali on ne govori. Jeste li gledali utakmicu? Što je učinio pogrešno? Vi recite, ekspresno je odgovorio trener Rome Jose Mourinho novinaru nakon remija protiv Bodo Glimta (2-2) u Konferencijskoj ligi.

Prošlo kolo su Talijani teško izgubili kod Norvežana (6-1), a ni u Rimu im nije išlo lakše. Uspjeli su uzeti bod, ali trener 'vučice' nikako nije bio zadovoljan i nije se mogao pomiriti s rezultatom. Nakon svega, u svom je temperamentnom stilu 'porazgovarao' s novinarom.

Mislite da je trebalo biti penala? 

- Ma dajte. Znate to.

Europa Conference League - Group C - AS Roma v Bodo/Glimt

Vi mislite da je trebalo biti penala?

- I vi to mislite. Recite što ste vidjeli.

Sjedio sam jako daleko, nisam ništa vidio.

- Čak ni na ekranu? Niste gledali nakon utakmice?

Mislite da vam je sudac ukrao pobjedu?

- Naravno.

Europa Conference League - Group C - AS Roma v Bodo/Glimt

A što mislite o Bodo Glimtu kao protivniku?

- Dobra su momčad s dobrim igračima. Imali su dva udarca i zabili su dva gola, trebali smo imati dva penala i imali smo još nekoliko prilika za zabiti. Ali to je igra - završio je 'The Special One'.

Bilo kako bilo, Roma se trenutno nalazi na drugom mjestu grupe C u Konferencijskoj ligi i favoriti su za prolaz dalje. No, pitanje je koliko im je to natjecanje uopće važno, ali svakako je zabavno posjetiti se na Mourinha u ovakvim izdanjima.

Najčitaniji članci