Obavijesti

Sport

Komentari 33

VIDEO Neutješni Dybala žestoko plakao na oproštaju od Juvea

VIDEO Neutješni Dybala žestoko plakao na oproštaju od Juvea
2

Nakon sedam godina u dresu Juventusa Paulo Dybala (28) napušta klub. Argentinski nogometaš dobio je gromoglasan pljesak navijača, a emocije su bile jače od njega

VIDEO

Dok je Giorgio Chiellini (37) uz smiješak i zahvalu navijačima napustio teren Allianz stadiona u Torinu u 18. minuti, njegov mlađi kolega Paulo Dybala (28) nije se mogao suzdržati u 78. minuti. Argentinac nakon sedam godina napušta Juventus te mu je remi s Lazijom (2-2) bila posljednja utakmica u dresu 'stare dame' na domaćem terenu, a suze su samo padale niz njegove obraze.

Serie A - Juventus v Lazio

Kad je četvrti sudac pokazao da mora napustiti igru, Dybala je briznuo u plač i kao da je na trenutak izgubio kompas, a do njega je došao Leonardo Bonucci (35) koji mu je pokazao kamo treba ići i odveo ga prema zamjeni. Na kraju se smirio i napustio teren, ali bio je ovo emotivan trenutak za Argentinca koji je stigao u Torino još 2015. godine za 41 milijun eura iz Palerma.

 Za 'staru damu' odigrao je 291 utakmicu i zabio 115 golova uz 48 asistencija, a još nije službeno u kojem će klubu nastaviti karijeru, dok talijanski mediji pišu kako će se pridružiti milanskom Interu. Dybala je imao svoje zahtjeve što se tiče financija kako bi ostao u Juventusu, ali uprava kluba to nije željela pratiti.

Serie A - Juventus v Lazio

Navijači su ga pozdravili pljeskom, suigrači izgrlili, utješili i bacali u zrak, ali pitanje je kako će reagirati ako se pridruži rivalu iz Milana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića