Sport

Komentari 262

VIDEO Objavili su novu snimku: Što Rebić radi dok furija zabija?

VIDEO Objavili su novu snimku: Što Rebić radi dok furija zabija?

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić jučerašnjim nastupom protiv Španjolske više je odmogao nego pomogao. Dok je vezao kopačke van terena, 'furija' je kaznila Hrvatsku

Hrvatska reprezentacija ispala je u osmini finala Europskog prvenstva nakon poraza od Španjolske 5-3. Nevjerojatna situacija dogodila se u 38. minuti utakmice. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dramatična utakmica u 3D-u

Ante Rebić izašao je izvan igre promijeniti kopačke i zadržao se tamo nekoliko minuta, a Španjolska je krenula u opasni napad za izjednačenje.

Nakon nekoliko sekundi, 'furia' je iskoristila igru Hrvatske s igračem manje te je Pablo Sarabia, nakon odbijanca, zabio gol za 1-1.

Rebićeva zamjena kopački, koje mu očito nisu odgovarale, trajala je nekoliko minuta, a Rebić je na kraju samo mogao gledati kako Hrvatska prima gol.

Vezao je kopačke, požurivali su ga s klupe, a onda kad je zavezao lopta je bila već pred našim golom i nije mogao ući. 

- Nama Španjolci zabijaju dok vežemo kopačke i pijemo vodu. Očito moramo još odrasti i te stvari napraviti drugačije, kvalitetnije i bolje jer ovo nije bila utakmica protiv Škotske ili Češke, već protiv jako dobre momčadi koja kažnjava svaku nepažnju i kiks - rekao je izbornik Dalić.

Ovu bizarnu situaciju možete pogledati OVDJE. 

Najčitaniji članci