Sport

Komentari 0

VIDEO Pašalić ugostio malene Kaštelane: Bodrili ga u Italiji, slikali se i svima je dao savjet

VIDEO Pašalić ugostio malene Kaštelane: Bodrili ga u Italiji, slikali se i svima je dao savjet

'Dok sviraaaa radioooo, Pašalić Mariooooo', glasno su navijali maleni nogometaši GOŠK-a iz Kaštel Gomilice koji su bili gosti Pašalića u Bergamu. 'I meni su takva sjećanja ostala za cijeli život', rekao je Mario

Lijepa gesta hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića, koji je ugostio 40-ak dječaka iz svojeg matičnog kluba GOŠK iz Kaštel Gomilice. Djeca su odigrala prijateljsku utakmicu s pionirima Atalante, a imali su priliku odgledati i utakmicu Serie A u kojoj je 'božica' pobijedila Speziju 5-2.

POGLEDAJTE VIDEO: Pašalić pozdravio svoje male Kaštelane

- Djeca su bila oduševljena iskustvom, a pogotovo pobjedom Atalante u kojoj je Mario zabio dva gola i jednom asistirao. Na kraju utakmice svi skupa smo mu zapjevali "Dok svira radio..." - kazao je trener GOŠK-a Ante Rajčić, koji je trenirao Pašalića u mladosti, ali ne samo njega nego i Marka Livaju, Branimira Cipetića i brojne druge kaštelanske nogometaše.

- Ovo će za djecu biti nezaboravno iskustvo. Upoznali su se sa svojim vršnjacima, razmijenili poklone, a i oni sami su dobili prigodne poklone od Marija Pašalića, koji ih je posjetio u kampu dan prije utakmice i družio se s njima te im dao pokoji savjet.

Nakon velike pobjede Mario je došao pod tribinu i zapljeskao svojim Kaštelanima koji su izazvali oduševljenje među navijačima Atalante. Mario Pašalić je svojim dobrim igrama zaslužio poštovanje lokalnih tifosa, no pojava velikog broja djece koja skandiraju njegovo ime sve je oduševila. Pa su se i mnogi poželjeli slikati s njime.

- Naravno da mi je drago. Prije svega radi sve te djece i njihove sreće. Uspjeli smo sve to organizirati kako smo i planirali. Vjerujem da su djeca zadovoljna i da su uživala ova tri dana. Znam po sebi dok sam bio njihovih godina pa s Hajdukom išao po Europi na razne turnire koliko su to lijepi doživljaji i sjećanja koja ostaju za cijeli život i koja se i dan danas s guštom prepričavaju - rekao je Mario Pašalić pa dodao:

- Također mi je drago i što su došli treneri i svi ostali koji su došli u pratnji, a naravno moram posebno istaknuti svog prvog trenera koji me učio prvim nogometnim koracima Antu Rajčića. Na kraju je sve super prošlo, djeca su odigrala dvije prijateljske utakmice protiv vršnjaka Atalante i pogledala našu utakmicu. Naravno da ih, kad su već došli, nisam smio razočarati, haha. Na kraju su mi i zapjevali pjesmu tako da se nakon one oproštajne utakmice s Osijekom na Poljudu i u Bergamu na stadionu čula pjesma 'Dok svira radio'...

Najčitaniji članci