Obavijesti

Sport

Komentari 115

VIDEO Pogledajte kako je Livaja u 85. minuti donio pobjedu

VIDEO Pogledajte kako je Livaja u 85. minuti donio pobjedu

Šibenik je poveo, Hajduk izjednačio i po vrlo teškim uvjetima tražio pobjednički gol. Pronašao ga je tek u zadnjim minutama kada je Marko Livaja iskoristio grešku pa sjajno naciljao za preokret

VIDEO

Nogometaši Hajduka pobjedom su krenuli u nastavak sezonu. U 18. kolu HNL-a preokretom su srušili Šibenik čime je Ivan Leko na klupi Splićana debitirao pobjedom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Predstavljanje Ivana Leke u Hajduku 02:55

Bila je to utakmica u kojoj se vratio Nikola Kalinić, koji zbog teške ozljede nije igrao još od rujna, a šansu u prvom sastavu u drugom dijelu dobio je i mladi Rokas Pukštas (18).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šibenik je bolje otvorio utakmicu i nakon krasne akcije poveo već u 13. minuti. Čop je primio loptu na centru, praktički se prošetao do splitske trećine pa podvalio loptu za Soldu. Šibenski debitant pronašao je Araija na drugoj stativi koji je zabio prvijenac.

Hajduk je zagospodario travnjakom i do izjednačenja stigao u 45. minuti. Kalik je prvo promašio pa iz popravnog pokušaja zatresao mrežu, no sudac Pejin je pogodak poništio zbog mogućeg zaleđa Livaje u začetku. Uključio se VAR i nakon što su suci povukli linije uvidjeli su da je pogodak regularan.

Splićani su po kišovitom vremenu i teškim uvjetima nastavili dominirati, a pogodak vrijedan preokreta zabio je Marko Livaja u 85. minuti. Perić je loše reagirao, Livaja je loptu presjekao i u situaciji jedan na jedan matirao danas odličnog Lovru Rogića.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića