Obavijesti

Sport

Komentari 20

VIDEO Rebićeva 'lopta s očima' spasila Milan! Pogledajte potez

VIDEO Rebićeva 'lopta s očima' spasila Milan! Pogledajte potez

Ako se kaže da je odlična asistencija pola gola, onda je upravo ovo klasičan primjer te tvrdnje. Hrvatski nogometaš ušao je u nastavku pa iskreirao još jednu pobjedu Milana. Asistirao je i Sučić za Salzburg

VIDEO

Nogometaši Milana nastavili su pobjednički niz favorita u 10. kolu Serie A. Nakon slavlja Atalante i Napolija, 'rossoneri' su na gostovanju u Veroni pobijedili 2-1, a velike zasluge idu hrvatskom nogometašu Anti Rebiću.

POGLEDAJTE VIDEO: Ibra na elektrostimulaciji

Pokretanje videa...

Ibrahimović pokazao stražnjicu 00:16

Bila je to utakmica u kojoj je momčad Stefana Piolija pokazala znatno manje nego u derbiju protiv Juventusa prošlo kolo. No i nešto lošija igra opet je bila kvalitetnija od Veronine. Pa je aktualni prvak ostvario sedmu pobjedu u sezoni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Milan je poveo već u 9. minuti autogolom iskusnog Velosa. Rafael Leao je probio lijevu stranu, ubacio loptu u sredinu i ona se sretno odbila od veznjaka Verone.

Serie A - AC Milan v Juventus

Slavlje je trajalo svega deset minuta. Domaćin je odigrao odličnu akciju koju je pogotkom završio Gunter.

Milan je imao više od igre, prethodno je Giroud promašio veliku šansu u situaciji jedan na jedan. No, prvo poluvrijeme završilo je 1-1. Pioli je odmah na početku drugog dijela uveo Antu Rebića umjesto Brahima Diaza što se pokazalo kao pun pogodak.

Rebić je prvo imao odličnu šansu kada ga je dobro proigrao Leao, ali je pucao izravno u Montipa. Verona je u nekoliko navrata ozbiljno zaprijetila Tatarusanuu, ali pobjednički gol zabio je Milan.

Igrala se 81. minuta kada je Rebićev trenutak inspiracije odlučio pobjednika.

Primio je loptu na desnoj strani, sjajno procijenio gdje će Sandro Tonali dotrčati pa poslao fantastičnu loptu u for. Ako se kaže da je odlična asistencija pola gola, onda je upravo ovo klasičan primjer te tvrdnje.

VIDEO REBIĆEVE ASISTENCIJE OVDJE

Milan je s ova tri boda stigao na treće mjesto ljestvice sa 23 boda, tri manje od vodećeg Napolija, a jednim manje od druge Atalante. Verona je ostala u zoni ispadanja, na 18. mjestu s pet bodova.

Salzburg je pobijedio Austriju u Beču 3-1, a Luka Sučić asistirao je za prvi gol. U 88. ga je minuti zamijenio Šimić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov