Obavijesti

Sport

Komentari 41

VIDEO Spektakli za pamćenje! Izabrali smo 20 najljepših HNL golova jesenskog dijela sezone

VIDEO Spektakli za pamćenje! Izabrali smo 20 najljepših HNL golova jesenskog dijela sezone

Skoro 300 golova palo je u nikad uzbudljivijem jesenskom dijelu Prve HNL, a mi smo za vas izdvojili samo najbolje od najboljeg. Izbor nije bio nimalo lagan...

VIDEO

Iza nas je prva polovica veličanstvene HNL sezone 2021./2022.! Ispratili smo devedeset i devet utakmica u kojima smo vidjeli 288 golova, od kojih su neki zaista za prste polizati.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček hajdukovaca nakon derbija 

Pokretanje videa...

Doček hajdukovaca nakon Dinama VIDEO

Izabrali smo 20 najljepših golova iz dosadašnjeg dijela sezone, a na vama je da se udobno smjestite i uživate. Dakako, i odaberete najbolji...

Marko Livaja (Hajduk - Osijek 1-2, 2. kolo)

Projurio je kao brzi vlak po desnoj strani, došao gotovo do golaut-linije i iz nemogućeg kuta zabio od druge stative. Poljud je eksplodirao.

POGLEDAJTE VIDEO OD 1:45

Issah Abass (Dinamo - Rijeka 3-3, 3. kolo) - 1. gol

Ganac je u 23. minuti derbija navukao trojicu igrača Dinama i s ruba šesnaesterca bombom pogodio suprotni kut. Livaković se ispružio, ali ništa tu nije mogao.

POGLEDAJTE VIDEO OD 1:06

Issah Abass (Dinamo - Rijeka 3-3, 3. kolo) - 2. gol

Petnaest minuta kasnije, Abass je ponovio recept nakon što je presjekao dodavanje Majera. Ovaj put iz malo veće daljine, ali rezultat je bio isti.

POGLEDAJTE GORNJI VIDEO OD 2:14

Josip Drmić (Dinamo - Rijeka 3-3, 3. kolo)

Livaković je te maksimirske večeri bio kao na streljani. I treći gol u istom poluvremenu bio je prava ljepotica. Opet je primio iz daljine, ovaj put s nekih 18 metara u drugu stranu, gore desno. Zabio ga je Josip Drmić.

POGLEDAJTE GORNJI VIDEO OD 2:46

Kristijan Lovrić (Istra - Gorica 1-2, 3. kolo)

Golovi direktno iz slobodnog udarca uvijek su prava poslastica, a Kristijan Lovrić demonstrirao je kako se to radi s 25 metara. Krasna parabola na Drosini.

POGLEDAJTE VIDEO OD 1:30

Josip Vuković (Gorica - Hajduk 1-3, 4. kolo)

Teško da je ljepše mogao zabiti prvijenac u profesionalnoj igračkoj karijeri. Primirio je loptu točno na vrhu polukruga pokraj šesnaesterca i pogodio desnicom od prečke u mrežu.

POGLEDAJTE VIDEO OD 2:59

Benedik Mioč (Slaven - Dragovoljac 0-1, 7. kolo)

Prvo je mislio da će pucati desnom, ali bacio je lažnjak, namjestio se na lijevu i pogodio same rašlje s 25 metara. Za prvu pobjedu Dragovoljca u sezoni.

POGLEDAJTE VIDEO OD 3:31

Ivan Delić (Šibenik - Istra 3-1, 7. kolo)

Marin Jakoliš odradio je pola posla prošavši kroz trojicu igrača u šesnaestercu Istre (!) pa dao Deliću koji je primirio loptu petom pa iz okreta pogodio u 17. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO OD 1:18

Josip Drmić (Hajduk - Rijeka 1-2, 7. kolo)

Prince Ampem povukao je riječku kontru na Poljudu pa dao Drmiću koji okreće Stefana Simića i pogađa malu mrežicu.

POGLEDAJTE VIDEO OD 2:42

Anthony Kalik (Osijek - Gorica 3-2, 9. kolo)

Lovrić mu je dao loptu na pladnju između četvorice igrača, a Hrvat australskog porijekla raspalio volej s 20 metara i pogodio od lijeve Ivušićeve stative u gol. Bombetina.

POGLEDAJTE VIDEO OD 1:10

Vinko Petković (Dragovoljac - Rijeka 2-2, 9. kolo)

Dobio je loptu na centru, suigrač Tomislav Štrljak navukao je braniče Rijeke i oslobodio mu prostor, a on pogodio s 20 metara suprotni kut u 28. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO OD 2:15

Prince Ampem (Dragovoljac - Rijeka 2-2, 9. kolo)

Replika Kalikova gola, što nimalo ne umanjuje njegovu ljepotu. Drmić je bio asistent, a Ampem egzekutor. Krasno je stisnuo loptu i poslao je u gornji lijevi kut u 57. minuti.

POGLEDAJTE GORNJI VIDEO OD 4:42

Domagoj Pavičić (Dragovoljac - Rijeka 2-2, 9. kolo)

Riječani su se pretplatili na krasne golove. Tri minute kasnije, nakon malo odbijanja, Pavičić je odapeo s 18 metara i pogodio dolje desno za ekspresan povratak Rijeke u 60. minuti.

POGLEDAJTE GORNJI VIDEO OD 5:02

Mislav Oršić (Slaven - Dinamo 1-4, 10. kolo)

Petković je ubacio do Oršića koji pogađa u kung-fu stilu. Primanje lijevom, udarac iz okreta desnom nogom. Golman Ivan Čović nije se ni pomaknuo.

POGLEDAJTE VIDEO OD 2:12

Ivan Fiolić (Šibenik - Osijek 0-2, 10. kolo)

Potez za prave nogometne sladokusce. Bez puno oklijevanja potegao je s 25 metara ljevicom i od stative savršeno pogodio lijeve rašlje.

POGLEDAJTE VIDEO OD 1:06

Amer Hiroš (Slaven Belupo - Osijek 0-2, 12. kolo)

Igrala se 22. minuta kada je krilni napadač Osijeka primio loptu na lijevome boku, riješio se suparničkog igrača pa namjestio na desnicu. Gađao je iskosa, s kojih 15 metara i fantastično pogodio suprotne rašlje. Slavenov golman Čović se ispružio koliko je mogao, ali udarac je bio izrazito precizan.

POGLEDAJTE VIDEO OD 1:45

Marco Fossati (Hajduk - Istra 4-0, 17. kolo)

Talijan je primio loptu 20-ak metara od gola Istre i fantastično pogodio za prvijenac u dresu splitskog kluba.

Marko Livaja (Hajduk - Istra 4-0, 17. kolo)

Najbolji igrač dosadašnjeg dijela sezone primio je loptu na lijevoj strani, odigrao 'dupli' s Čolinom pa fenomenalno pogodio i zapalio poljudski jug!


Marko Livaja (Dinamo - Hajduk 0-2, 18. kolo)

Gotovo se ništa u "vječnom derbiju" na Maksimiru vrijedno spomena na terenu nije događalo u prvih sat vremena, a onda je zabljesnuo junak Hajduka Marko Livaja (28)  i u prvom nastupu na Maksimiru u karijeri šokirao dinamovce. Josip Elez odigrao je odličnu dubinsku loptu s Hajdukove polovice, Kevin Theophile je zaspao i nije ispratio napadača gostiju koji mu je utrčao s leđa, fino primirio loptu pa je killerski potkopao i prebacio Dominika Livakovića za 0-1.

Hassane Bandé (Istra - Dragovoljac 3-0, 19. kolo)

Lisica izvan šesnaesterca dodaje petom za Hujbera koji daje loptu Mahmoudu, ovaj petom proigrava Belju, koji na isti način pronalazi Bandea na drugoj strani za 2-0 i jedan od, ako ne i najljepši HNL gol ove sezone.

POGLEDAJTE VIDEO OD 2:20

Mi se ne možemo odlučiti koji je gol najljepši. Što vi mislite? Ostavite glas u anketi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...