Sport

Komentari 18

VIDEO Trčao 400 metara, pa mu ispala 'motka': Pokušavam se smijati, ali osjećaj je bio užasan

VIDEO Trčao 400 metara, pa  mu ispala 'motka': Pokušavam se smijati, ali osjećaj je bio užasan

Želio bih vam reći da sam svjestan nesretne situacije i ne morate slati poveznice. Zahvalan prijateljima i obitelji što su mi pomogli da ovo prebolim, rekao je Nonino nakon utrke

Na U-20 Svjetskom prvenstvu u kolumbijskom Caliju mladi talijanski atletičar Alberto Nonino (18) sudjelovao je u utrci na 400 metara na kojoj je bio jedan od favorita, ali zbog nedostatka donjeg rublja nije mogao normalno trčati. 

Naime, Nonino je imao dobar start te je u jednom trenutku bio vodeći, ali na središnjem dijelu staze ispao mu je penis pa je stalno posezao prema genitalnom području pokušavajući spolovilo vratiti na mjesto.

Talijan je očajnički pokušavao riješiti problem što su primijetili gledatelji i sportski komentator, a u konačnici je završio na posljednjem mjestu s vremenom od 51,57 sekundi. 

Iako se vjerojatno nije nadao da je to trenutak s kojim će privući medijsku pozornost, Nonino je nesretnu situaciju okrenuo na vedriju stranu te poslao poruku pratiteljima. 

"Želio bih vam reći da sam svjestan nesretne situacije i ne morate mi slati poveznice. Trenutačno se pokušavam tome nasmijati, ali nakon toga sam se osjećao užasno te sam zahvalan prijateljima i obitelji što su mi pomogli da ovo prebolim"

Nonino je istaknuo da je sreća što je mentalno jak s obzirom na to da je ovakav incident moga biti razoran za nekog drugog. 

"Svijet medija brine se o slučajevima zlostavljanja diljem Italije i svijeta, a onda objavljuju te članke koji za osjetljivu osobu mogu napraviti veliku štetu", dodao je, prenosi Daily Star.