Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO UFC ludilo! Fantastična runda, uspavanka za naslov i nokaut koji šalje u mirovinu

VIDEO UFC ludilo! Fantastična runda, uspavanka za naslov i nokaut koji šalje u mirovinu
6

Ljubitelji mješovitih borilačkih sportova mogli su uživati u spektakularnim potezima na UFC-ovoj predstavi u Phoenixu. Namajunas je izgubila pojas, Oliveira ga nije izgubio, a Ferguson će se možda umiroviti...

VIDEO

U noći na suboti održana je UFC 274 priredba u Phoenixu! Dugo očekivani spektakl nije razočarao...

Charles Oliveira i Justin Gaethje odradili su spektakularnu borbu, odnosno nešto više od pola runde, Brazilac je na koncu slavio gušenjem, no pojas u lakoj kategoriji ostao je svejedno upražnjen budući se 'Do Bronx' pojavio na vaganju sa 225 grama viška, koje nije uspio skinuti u zadanom roku.

U samoj najavi ovog dvoboja bilo je jasno da ćemo gledati pravi 'rat' jer oni samo tako i znaju! Iako borba trajala tek 300 sekundi, mogli smo vidjeti nokdaune na obje strane, a Brazilac je upravo iz takve nepovoljne situacije došao na leđa izazivača i završio priču 'rear naked chokeom'.

MMA: UFC 274-Oliveira vs Gaethje

U sunaslovnoj borbi večeri Carla Esparza nakon osam godina je na vrhu slamka kategorije. U uspavanki večeri slavila je protiv Rose Namajunas koja je pokazala zavidnu razinu neizainteresiranosti i izgubila pojas. Amerikanka je borbu podredila strahu od hrvanja Esparze pa tako u 25 minuta nismo vidjeli ništa vrijedno spomena...

MMA: UFC 274-Namajunas vs Esparza

Spektakularan nokaut priredio je Michael Chandler, koji je možda poslao Tonyja Fergusona u mirovinu, ili neku drugu organizaciju.

Dinamično su krenula obojica, Chandler je dočekao prvi napad, ali Ferguson uzvraća odličnog kontrom. Sredinom prve runde Chandler šalje borbu na pod gdje je serijom laktoma blago uzdrmao Fergusona uoči početka druge runde. A ona je završila praktički prije nego što je krenula. Tek petnaestak sekundi nakon gonga za početak runde Ferguson je 'ugašen'. Chandler ga je pogodio prekrasnim front kickom u stilu Lyota Machide ili Andersona Silve i možda okončao jednu blistavu karijeru.

MMA: UFC 274-Chandler vs Ferguson

U ranijim borbama Ovince St. Preux slavio je protiv Mauricija Shoguna Rue u reprizi borbe iz 2014., dok je Randy Brown, također podijeljenom odlukom sudaca, slavio protiv Khaosa Williamsa.

Najvažnije trenutke UFC 274 priredbe možete pogledati ovdje

UFC 274 - MAIN CARD

Charles Oliveira vs. Justin Gaethje - prekid u 1. rundi (RNC)

Rose Namajunas vs. Carla Esparza (c) - podijeljena sudačka odluka

Michael Chandler vs. Tony Ferguson - nokaut, 2. runda (0:17)

Ovince St. Preux vs. Mauricio Shogun Rua - podijeljena odluka sudaca

Randy Brown def. Khaos Williams - podijeljena odluka sudaca

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani