Obavijesti

Sport

Komentari 36

VIDEO Veliki povratak: Rebiću je šest minuta trebalo da zabije! U ludoj nadoknadi pala su tri gola

VIDEO Veliki povratak: Rebiću je šest minuta trebalo da zabije! U ludoj nadoknadi pala su tri gola

Nevjerojatne scene u samoj završnici. Empoli je izjednačio u 92. minuti, a u narednih pet primio dva komada i prosuo bodove. Tri pogotka pala su na samom kraju, a Rebić asistirao Leau za majstoriju

VIDEO

Napadao je Milan i napadao. Prijetili su 'rossoneri' na gostovanju, ali lopta nikako nije htjela gol. Empoli se u 9. kolu Serie A držao sve do 79. minute kada je Ante Rebić konačno prekinuo višetjedni post i povratak nakon ozljede obilježio na najbolji mogući način.

Aktualni prvak Italije na koncu je u dramatičnoj završnici slavio 3-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ibrahimović pokazao stražnjicu 00:16

Rebić je posljednjih tjedana muku mučio s ozljedom leđa. Vagao je on, vagala je i Milanova struka. Treba li na operaciju i što bi takav rasplet mogao značiti za Hrvata i daljnji tijek sezone.

Serie A - AC Milan v Udinese

Spominjala se hernija diska, ali Rebić se nije dao "pod nož". Vjerovao je da postoji alternativa i čini se da je za sada upalila. Neko vrijeme trenirao je pod injekcijama, a u subotu je protiv Empolija odigrao prvi susret nakon 21. kolovoza i utakmice protiv Atalante (1-1) u drugom kolu.

Priliku je dobio u drugom poluvremenu, u igru ušao u 73. minuti, a samo šest kasnije pokazao je koliko je nedostajao Milanu. Većinu posla odradio je Rafael Leao, sjajno se probio po desnoj strani pa poslužio Rebića koji je bio na pravom mjestu.

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Bio je to treći Rebićev pogodak ove sezone, prvi nakon skoro dva mjeseca. Preostala dva zabio je Udineseu u prvom kolu.

Uslijedila je prava drama. Empoli je poravnao rezultat fantastičnom pogotkom Bajramija u 92. minuti iz slobodnjaka. Tatarusanu je zakoračio na drugu stranu i jeftino primio gol u svoj kut.

GOL BAJRAMIJA OVDJE

Serie A - Sampdoria v AC Milan

A odmah u idućoj akciji Ballo-Toure je Milanu vratio prednost. Otišao je na mjesto napadača iako je lijevi bočni, sjajno dočekao ispucavanje i spuštenu loptu pa pogodio za 2-1 u 94. minuti.

GOL BALLO-TOUREA OVDJE

Empoli je pritisnuo, otvorio se odostraga što je omogućilo Leau da zabije i treći pogodak za Milan. Nevjerojatno, u sudačkom dodatku pala su tri pogotka, a zadnji na susretu bio je prava majstorija. Leao je istrčao kontru i nakon sjajnog dodavanja Rebića izbio sam pred golmana i hladnokrvno zabio lobom.

GOL MAJSTORIJE LEAA OVDJE

Milan je tako stigao do vrijedne pobjede te se približio vodećem Napoliju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz