Obavijesti

Sport

Komentari 13

VIDEO Kamo si gledao? Bizaran autogol Villarreala s 25 metara

VIDEO Kamo si gledao? Bizaran autogol Villarreala s 25 metara

Aissa Mandi vraćao je loptu golmanu daleko od svog gola. Barem je tako mislio jer Geronimo Rulli bio je na drugoj strani terena. Tim potezom "žuta podmornica" ostala je bez pobjede kod Atletica

VIDEO

U španjolskoj La Ligi nakon tri kola više nema nijedne momčadi s maksimalnim učinkom, nakon što je u posljednjem nedjeljnom dvoboju Villarreal na gostovanju u Madridu do posljednje minute vodio protiv Atletica s 2-1, a onda si spektakularnim autogolom izbio dva boda iz džepa.

Konačna statistika je pokazala dva udarca Villarreala, a oba su završili pogocima, te čak 24 šuta domaće momčadi, pet unutar okvira. Vodstvo gostima donio je Manu Trigueros u 52. minuti. Samo četiri minute poslije izjednačio je Luis Suarez nakon povratne lopte Angela Corree.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo kod Villarreala

Pokretanje videa...

Dinamo kod Villarreala 03:08

U 74. minuti gosti su opet poveli golom Nizozemca Arnauta Danjume. I sve do pete minute sučevog dodatka "žuta podmornica" je plovila prema pobjedi. Tad je na dugu loptu upućenu prema kaznenom prostoru reagirao Aissa Mandi, glavom je s 25 metara proslijedio prema sredini svog gola, ali je vratar Geronimo Rulli krenuo u svoju lijevu stranu i nije se stigao vratiti na poziciju na kojoj ga je očekivao njegov stoper.

Pogledajte video autogola OVDJE.

Prema viđenom, domaća momčad je zaslužila bod, ali način na koji je do njega došla je doista bio bolan za trenera Unaija Emerija i igrače Villarreala.

Šime Vrsaljko ostao je na klupi Atletica.

LaLiga - Atletico Madrid v Villarreal

Povratnik u španjolsku La Ligu madridski Rayo Vallecano s uvjerljivih je 4-0 nadigrao Granadu, što mu je prva pobjeda u novoj sezoni. Rayo je imao četvoricu različitih strijelaca u ovom dvoboju, nakon što u su Madriđani u prva dva kola ostali bez pogotka. Garcia (3), Trejo (23-11m), Nteka (43) i Comesana (58) bili su strijelci za domaću momčad.

Cadiz je pred svojim navijačima do sučevog dodatka imao u rukama pobjedu protiv Osasune, da bi gosti s dva pogotka došli do velikog preokreta. Alex Fernandez (16, 66-11m) je dvaput donosio prednost Cadizu, ali se Osasuna vratila i došla do pobjede, postigavši na ovoj utakmici tri pogotka, a u prva dva kola je oba puta odigrala 0-0.

Dva gola su gosti postigli iz kaznenih udaraca, a strijelci su bili Kike (60-11m) i Roberto Torres (90+1-11m), dok im je pobjedu donio David Garcia (90+5). 

Nogometaši Barcelone svladali su na Nou Campu Getafe s 2-1 (2-1) u prvoj nedjeljnoj utakmici 3. kola. Već u 2. minuti mrežu gostiju zatresao je Sergi Roberto na asistenciju Jordija Albe. U 18. minuti Sandro Ramirez je svladao ter Stegena udarcem s ruba kaznenog prostora, a u 30. minuti je Memphis Depay slomio svog čuvara u kaznenom prostoru i pogodio bliži kut gostujućih vrata za 2-1.

Barcelona je pobjedom ušla u skupinu od šeset momčadi koje se nalaze na vrhu ljestvice, a u prva tri kola osvojile su sedam bodova: to su još Real Madrid, Sevilla, Valencia, Atletico Madrid i Mallorca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera