Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
137 komentara

VIDEO: Zdravka Mamića u BiH verbalno napao gost restorana

Video koji smo dobili navodno je snimljen u restoranu u Bosni i Hercegovini, u koju je Zdravko Mamić pobjegao u lipnju prošle godine uoči izricanja presude na županijskom sudu u Osijeku

Foto: čitatelj24sata
137 komentara

Zdravko Mamić, bivši izvršni dopredsjednik Dinama, nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog 'izvlačenja' oko 116 milijuna kuna iz kluba, doživio je neugodnost u jednom restoranu. Video je navodno snimljen u BiH u koju je Mamić pobjegao u lipnju prošle godine uoči izricanja presude na županijskom sudu u Osijeku.

Gost restorana ispratio je Zdravka Mamića riječima da njemu i četnicima iz Vukovara Hrvati nikad neće zaboraviti nakon čega se čovjek iz Mamićeve pratnje, vjerojatno tjelohranitelj, vratio i sekundu, dvije gledao u čovjeka koji je to Mamiću dobacio.

POGLEDAJTE VIDEO

Županijski sud u Osijeku nepravomoćno je osudio Zdravka Mamića na šest godina i šest mjeseci zatvora, Zorana Mamića na četiri godine i 11 mjeseci zatvora, Damira Vrbanovića na tri godine zatvora, a Milana Pernara na četiri godine i dva mjeseca zatvora u optužnici prema kojoj ih terete da su iz Dinama izvukli 117 milijuna kuna te državu oštetili za više od 12 milijuna kuna neplaćenih poreza i doprinosa.

Nedavno je Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo pred osječkim Županijskim sudom podiglo novu optužnicu protiv Zdravka Mamića, tereteći ga da je od 2002. do 2007., dok je obnašao različite dužnosti u Dinamu, izvukao 16,7 milijuna kuna.

Mamić je na nedavnoj presici priznao je da je Franji Vargi, uhićenom u aferi SMS i optuženom da je lažirao poruke tako da ispadne da ih je pisao tadašnji državni odvjetnik, službenom Dinamovom karticom kupio računalnu opremu i jacuzzi.

Naši partneri pišu
Message