Obavijesti

Sport

Komentari 2

Vinicius nakon pola godine ide iz Reala? Želi ga Il Fenomeno...

Vinicius nakon pola godine ide iz Reala? Želi ga Il Fenomeno...
1

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo prije nekoliko je mjeseci preuzeo vlasnički udio u Valladolidu te je klub spasio od financijskog kolapsa. Njegovim ulaskom u klub porasle su i ambicije

VIDEO

Dvije godine sam tražio što bih mogao raditi, razmišljao sam koji klub u Španjolskoj i Engleskoj ću kupiti. Izbor je pao na Valladolid koji mi je došao kao poklon. To nije samo klub s ogromnom poviješću, to je grad sa 300.000 stanovnika i mjesto koje diše nogomet, a sve to zajedno znači da projekt ima veliki potencijal. Biti u poziciji da inspirirate druge je bolje od hat-tricka protiv Barcelone. Našao sam ono što sam tražio, a i ja imam što za pružiti klubu, rekao je Ronaldo po ulasku u vlasničku strukturu kluba.

Valladolid je na 11. mjestu La lige, ali za nešto više trebat će im i pojačanja. Ronaldo u svijetu nogometa uživa veliki ugled, a u zimskom prijelaznom roku puca visoko. Prva želja kluba je supertalentirani Brazilac Vinicius koji u svojoj prvoj sezoni u Realu proživljava velike kritike.

- Zvao sam Florentina Pereza i pitao hoće li nam ga posuditi, ali nisam siguran koliko je to izvedivo. Da se mene pita, posudili bi ga pa otkupili njegov ugovor, ali mislim da nemamo novca za takvo što. Ako ništa, svakako bih volio da dođe u Valladolid na posudbu - rekao je Ronaldo o Viniciusu koji je za madridski klub skupio osam službenih nastupa u kojima je postigao dva gola i dodao četiri asistencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Santiago Solari sve se više oslanja na Viniciusa kojeg je Real doveo iz Flamenga za 61 milijun eura s bonusima, a klupu griju Marco Asensio i Iscom, te bi dovođenje Viniciusa Juniora mogao ostati samo neostvareni san Il Fenomena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu