Obavijesti

Sport

Komentari 70

Vlašić dobio šansu u katastrofi Evertona, Partizan prošao dalje

Vlašić dobio šansu u katastrofi Evertona, Partizan prošao dalje
1

Evertonova sezona u skupini Europske lige pretvara se u pravo mučenje. Atalanta im je na Goodison Parku utrpala pet komada. Skënderbeu je šokirao Dinamo Kijev, a Partizan slavi proljeće u Europi

VIDEO

Nogometaši Lyona i Atalante uvjerljivim pobjedama u skupini E protiv Apoela i Evertona potvrdili su prolaz u 16-inu finala Europske lige. Lyon je na svom travnjaku pobijedio Apollon 4-0, dok je Atalanta na gostovanju deklasirala Everton 5-1.

Lyon je rutinski stigao do pobjede, a golove su postigli Mouctar Diakhaby (29), Nabil Fekir (32), Mariano Diaz (67) i Maolida (90). Antonio Jakoliš je odigrao cijeli susret za goste, dok je Anton Maglica izašao iz igre u 17. minuti zbog ozljede.

U drugom susretu Atalanta je deklasirala Everton 5-1. Golove za goste zabili su Bryan Cristante (12, 64), Gosens (86), Cornelius (88, 90+4), dok je pogodak za domaćine zabio Sandro Ramirez (71). Pobjeda Atalante je mogla biti još uvjerljivija, no Alejandro Gomez promašio kazneni udarac u 52. minuti. Nikola Vlašić je za Everton odigrao posljednjih pola sata.

Kolo prije kraja Atalanta i Lyon imaju po 11 bodova i u zadnjem kolu u Bergamu će odlučiti u pobjedniku skupine. Prvi susret je završio 1-1. Apollon ima tri, a Everton samo jedan bod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U skupini C Istanbul Basaksehir je na gostovanju pobijedi Ludogorec 2-1 i vratio se u igru, dok je Braga pobijedila Hoffenheim 3-1 osiguravši prolaz, te izbacivši njemački sastav iz svih kombinacija.

Golove za turski sastav zabili su Edin Višća (20) i Kerim Frei (27), a pogodak za domaćine zabio je Marcelinho (65).

U drugom susretu Braga je slavila 3-1 nad Hoffenheimom. Domaćin je poveo u prvoj minuti golom Marcela Goiana. Izjednačio je Mark Uth u 74. minuti, nakon čega su Nijemci jurnuli po pobjedu koja ih ostavlja u igri za prolaz. Međutim, sedam minuta kasnije sijevnula je portugalska kontra i Francsergio je zabio za novo vodstvo domaćina. Pobjedu Brage potvrdio je isti igrač u trećoj minuti nadoknade. Andrej Kramarić je igrao cijeli susret.

Kolo prije kraja vodi Braga sa 10 bodova, Ludogorec ima osam, Basakšehir pet, a Hoffenheim četiri boda.

Partizan je pobjedom nad Young Boysima 2-1 u skupini B osigurao šesnaestinu finala kolo prije kraja, dok je kijevski Dinamo senzacionalno poražen kod Skenderbëua u Albaniji 3-2. Marko Radas i Josip Pivarić igrali su cijelu utakmicu, dok Domagoj Vida nije bio u kadru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet