Obavijesti

Sport

Komentari 106

Vlašić: Nemamo što misliti. Nek se svaka utakmica igra u Splitu!

Vlašić: Nemamo što misliti. Nek se svaka utakmica igra u Splitu!

Svaka čast svim stadionima, ali dvije utakmice i dvije pobjede ovdje, atmosfera je stvarno vrhunska. Rusija? Da smo imali barem jedan trening više, drugačije bi to izgledalo, rekao je novi igrač West Hama

VIDEO

Jedan miljenik Poljuda je izašao, drugi ušao, i oba su zabili. Nikola Vlašić zamijenio je Marka Livaju u 58. minuti i u posljednjoj akciji na utakmici glavom zakucao za konačnih 3-0 protiv Slovenije.

Navijači, njih 16.237, priredili su fantastičnu atmosferu u prvoj utakmici s gledateljima na Poljudu nakon dvije godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrvatska - Slovenija 3-0 01:03

- Dojam je stvarno vrhunski. Svaka čast svim stadionima, ali volio bih da se svaka utakmica igra u Splitu, stvarno je atmosfera vrhunska. Dvije pobjede ovdje, nemamo se što misliti za sljedeće utakmice - rekao je Nikola Vlašić za Novu TV.

- A što se tiče utakmice, zabili smo taj gol i vidjeli da Slovenija nije naša kvaliteta. Bila je to jednosmjerna utakmica i zasluženo smo uzeli tri boda - dodao je novi igrač West Hama.

Osvrnuo se i na prethodne dvije utakmice.

- Rusija? Da smo imali barem dva treninga skupa, bolje bi to bilo. Slovačka je bila jako težak teren, a sad su uvjeti bili odlični i mi smo bili odlični.

Puni optimizma i s prve pozicije "vatreni" čekaju nastavak kvalifikacija i utakmice na Cipru 8. listopada i u Osijeku protiv Slovačke 11. listopada.

- Svi znamo da imamo kvalitetu ne 11 igrača, nego svih 20. Svi osjećamo veliko zajedništvo i atmosfera je odlična - zaključio je Vlašić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića