Obavijesti

Sport

Komentari 85

Vlašića žele dva bivša kluba. On Oliću otkrio želje za budućnost

Vlašića žele dva bivša kluba. On Oliću otkrio želje za budućnost

Niksijeva plaća od četiri milijuna eura velik je problem u nastojanju 'bilih' da se reprezentativac vrati na Poljud, a menadžer je otklonio mogućnost da ponovno zaigra u Moskvi

VIDEO

Nikola Vlašić (24) nakon godinu dana u West Hamu razmatra opcije za nastavak karijere. U londonskom klubu nije se naigrao (36 utakmica uz svega 45 minuta u prosjeku), a podići ga je pokušao izbornik Zlatko Dalić, koji ga je pozvao za lipanjske utakmice u Ligi nacija i dao mu 93 minute u četiri ogleda.

Za Niksijevu situaciju raspituje se matični klub Hajduk koji bi ga rado doveo na posudbu, ali problem je njegova plaća u Engleskoj koja je oko četiri milijuna eura po sezoni, što je izvan gabarita bilo kojeg kluba u HNL-u.

POGLEDAJTE VIDEO: Vlašićev gol Škotima na Euru

Pokretanje videa...

Golovi Hrvatska - Škotska (3-1) 02:50

Sve prate i u njegovu bivšem klubu, moskovskom CSKA-u, gdje je zabljesnuo i privukao interes Engleza. Ruski mediji raspisali su se o Vlašićevu mogućem povratku, ali menadžer Tonći Martić opovrgnuo je takav rasplet.

- Razmišlja li Vlašić opciju u Rusiji? Ne, njega to ne zanima, a CSKA trenutačno nije opcija za nastavak karijere - kazao je Vlašićev menadžer za ruski Sport24.

Nikolin otac Joško ranije je odbio Rusima reći bi li Nikola prihvatio povratak u CSKA "jer jednostavno ne zna", ali je dodao da se Nikola odlično proveo i u CSKA i u Moskvi.

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija

Ivica Olić, bivši trener CSKA, koji s Vlašićem surađuje u reprezentaciji, također ne vidi takav potez.

- Nikola nije imao najbolju sezonu u Engleskoj. Čini mi se da je glavni razlog to što je došao skoro zadnji dan priprema, a West Ham je već imao formiranu momčad. Nikoli nije bilo lako, trebalo je vremena da se prilagodi ligi. West Ham je igrao dobro, Vlašić je imao jaku konkurenciju na svojoj poziciji. Nikola je uglavnom igrao u Europskoj ligi, David Moyes ga nije zamijenio, ali je u Premier ligi ostao rezervni igrač - rekao je Ola za ruski portal Metaratings.

Bivši reprezentativac kaže da je razgovarao s njim.

Moskva: Trening hrvatske nogometne reprezentacije

- Mislim da se povratak u CSKA neće dogoditi. On želi ostati u Europi i okušati se u njemačkom ili španjolskom prvenstvu. Ima mogućnosti - kazao je Olić i nastavio:

- Vjerujem u Vlašića i znam da ima puno momčadi koje bi ga željele potpisati ili uzeti na posudbu. Ako mu West Ham pruži priliku, onda će Nikola promijeniti momčad u kojoj će mu se dati da igra i gdje može doći u bolju formu. To će mu pomoći da ponovno postane jedan od glavnih igrača hrvatske reprezentacije. To mu želim od srca. Treba vremena i Nikola će doći na svoje.

Osim Hajduka i CSKA, u kombinacijama za Nikolu je i Torino, talijanski prvoligaš koji vodi još jedan bivši "vatreni" Ivan Jurić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve