Obavijesti

Sport

Komentari 17

Vlasnik ONE-a opisao kako je trenirati s velikim Cro Copom

Vlasnik ONE-a opisao kako je trenirati s velikim Cro Copom

Pozvao nas je u svoju kuću, nestvaran trenutak. Mirkov sam fan od djetinjstva, a on nas je pozvao kod sebe. Mirko je luđak, trenira svakog dana po tri, četiri sata, rekao je vlasnik ONE-a

VIDEO

On je imao ponude svih organizacija, ali bila je to jedna od onih situacija kad kliknete na prvu. Ivan Dijaković njegov je dugogodišnji menadžer i doslovno ga je pronašao kad je imao 18 godina. Tad je bio totalno siromašan dečko iz Hrvatske, objasnio je vlasnik ONE FC organizacije Chatri Sityodtong o potpisivanju Roberta Soldića (27, 20-3) koji će 3. prosinca debitirati u redovima azijske promocije kad ga u Manili na Filipinima čeka neporaženi Dagestanac Murad Ramazanov (26, 11-0).

- Soldić će se boriti protiv trenutno najboljeg dagestanskog hrvača. Pitate li bilo kojeg Dagestanca o Ramazanovu, reći će vam da je 'ubojica'. Roberto je kompletan borac - prokomentirao je okršaj s hrvačem.

Vatreni debi Soldića u azijskoj organizaciji: 'Robocop' ide na neporaženog Dagestanca
Vatreni debi Soldića u azijskoj organizaciji: 'Robocop' ide na neporaženog Dagestanca

Rekao je to u gostima kod uglednog MMA novinara Ariela Helwanija te nastavio s pohvalama na račun hrvatskog borca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vjerujem da je on sljedeća velika stvar u borilačkom sportu. Jako smo selektivni po pitanju dovođenja boraca. On je jedan od onih fenomena koji su nevjerojatno brzi, eksplozivni, imaju dobar balans i visoki borilački IQ - objasnio je. 

MMA borac Roberto Soldić potpisao ugovor za azijsku organizaciju ONE Championship

Podsjetimo, Sityodtong je svojevremeno stigao u Zagreb kako bi potvrdio dovođenje Soldića koji je tad istaknuo da želi postati prvak u različitim borilačkim vještinama što mu ONE i omogućuje. A spomenuti posjet Zagrebu nije mogao proći ni bez odlaska kod legende sporta Mirka 'Cro Copa' Filipovića (48) gdje su odradili i trening.

- Pozvao nas je u svoju kuću, nestvaran trenutak. Mirkov sam fan od djetinjstva, a on nas je pozvao kod sebe. Mirko je luđak, trenira svakog dana po tri, četiri sata. Bili smo u njegovoj dvorani, u njegovom podrumu. Mislio sam da će to biti trening od pola sata, a na kraju smo trenirali oko tri sata - zaključio je Chatri o iskustvu s Hrvatskom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića