Obavijesti

Sport

Komentari 17

Vojković dobio optužnicu zbog napada na predsjednika Kosa...

Vojković dobio optužnicu zbog napada na predsjednika Kosa...
1

Nadam se da će se na sudu utvrditi istina, a istina je da nisam kriv jer nisam prijetio predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu za što imam i svjedoke, tvrdi Ivan Vojković, otac nogometaša Hajduka Frane

VIDEO

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske podnijelo je optužnicu protiv Ivana Vojkovića, oca Hajdukova prvotimca Frane, koga terete za napad i prijetnje smrću upućene predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu u njegovoj kancelariji na Poljudu.
 
Nakon dovršene policijske istrage, DORH je podnio optužnicu protiv Ivana Vojkovića, koji će se na sudu suočiti s predsjednikom Hajduka Ivanom Kosom, kako bi se utvrdili što se stvarno dogodilo u Kosovoj kancelariji 7. prosinca prošle godine. Predsjednik Hajduka danas nije želio ništa komentirati vezano uz 'Slučaj Vojković', a već ranije je izjavio kako će o njemu ubuduće govoriti isključivo na sudu. Ni Ivan Vojković nije bio puno rječitiji. 

- Nadam se da će se na sudu utvrditi istina, a istina je da nisam kriv jer nisam prijetio predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu za što imam i svjedoke. Vjerujem da će i po mojoj prijavi protiv Kosa također uskoro biti dovršena istraga - kazao je Vojković, koji je također za prijetnje prijavio Kosa.

Podsjetimo, Vojković je na sastanku kod Kosa pokušao razriješiti status svog sina Frane, no nažalost, sastanak u Kosovoj kancelariji krenuo je u neželjenom smjeru, a prema svjedočenju obje strane bilo je i povišenih tonova, navodno i verbalnih i fizičkih prijetnji, pa je pozvana i policija, kojoj je Kos prijavio Vojkovićeve prijetnje. No, prijetnje za fizičko i psihičko maltretiranje u policiju je u pratnji odvjetnika Davora Radića došao prijaviti i Vojković. No, kako ga je tamo zatekla Kosova prijava, zadržan je zbog iskaza. On je tražio da se i njega i Kosa ispita na detektoru laži, no policija to nije smatrala potrebnim, ali ga je zadržala u pritvoru 24 sata.

Sada je istraga dovršena, podnijeta je i optužnica, a uskoro će se znati i datum početka suđenja. Osim Vojkovića i Kosa, vjerojatno će biti pozvani i svjedoci, bivši igrač Hajduka Boško Anić, koji je na spomenutom sastanku bio u ulozi igračeva savjetnika, Vojkovićev prijatelj Ante Đonlić, koji je trebao na sastaku prevoditi sportskom direktoru Mariju Brancu, te Hajdukov odvjetnik Velimir Slovaček, sportski direktor Mario Branco, šef skauta Saša Bjelanović i tajnica Jelena Mikačić, koji su se zatekli pred kancelarijom i navodno vidjeli što se dogodilo nakon što je Kos otvorio vrata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani