Sport

Komentari 3

Vori dobio opaku konkurenciju: Iz mirovine se vratio i Lacković

Vori dobio opaku konkurenciju: Iz mirovine se vratio i Lacković

Davao je Lac više savjete s klupe, ali igračku opremu svakako je opet bilo lijepo vidjeti. Otkako je odigrao zadnju utakmicu, prošle su dvije godine i potpuno se posvetio trenerskoj karijeri

Igor Vori dobio je opasnu konkurenciju. Još jedan član zlatne generacije rukometaša vratio se kratko u ulogu igrača. Blaženko Lacković (41) morao je "gasiti požar" u Hamburgu koji je ostao na tek sedam seniora za gostovanje kod Hannover-Burgdorfa pa je uz juniore za akciju spreman bio i Lacković, inače pomoćnik Torstenu Jansenu.

Gosti su se, uz sve probleme bez 13 igrača, čak dobro i nosili, izgubili 27-29. Našeg Ivana Martinovića nisu mogli zaustaviti, vratio se nakon ozljede zbog koje je propustio okupljanje reprezentacije i zabio deset golova. Sve iz igre.

Lacković nije ulazio u igru, davao je više savjete s klupe, ali igračku opremu svakako je opet bilo lijepo vidjeti. Otkako je odigrao zadnju utakmicu, prošle su dvije godine i potpuno se posvetio trenerskoj karijeri koju razvija uz Jansena, s kojim je, što kao igrač, što kao trener, već više od deset godina. 

Prošao je Lac u karijeri Varteks, Zagreb, Metković za koji nikad nije zaigrao, pa Flensburg s kojim je igrao finale Lige prvaka pa onda s Hamburgom osvojio sve što se tada moglo. Još Kiel, Vardar pa HSV za kraj velike karijere. Koja se, evo, opet nakratko reaktivirala...

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S WRC ZVIJEZDOM ADRIENOM FOURMAUXOM