Obavijesti

Sport

Komentari 8

Vori se vratio kući: Lijepo je ići na OI, ali nije loše ni odmarati

Vori se vratio kući: Lijepo je ići na OI, ali nije loše ni odmarati
1

U Riju se nadam najboljem, ja ću dečkima biti najveći navijač, a sa Zagrebom mi je san otići na Final Four, rekao je bivši kapetan reprezentacije Igor Vori

VIDEO

Pratim što se događa oko reprezentacije, ali da li mi fali... Iskreno, ne. Okrenuo sam novi list, potpuno sam u drugom filmu. Ima trenutaka kad osjetiš malo nostalgije negdje u podsvijesti, ali lijepo je i odmarati se te provoditi vrijeme s obitelji, kaže Igor Vori.

Dok su reprezentativci pakirali kofere za Rio, dugogodišnji kapetan Hrvatske počeo je pripreme za novu sezonu. U svojem klubu.

- Odličan je osjećaj opet biti u Zagrebu, stvarno sam sretan i zadovoljan što sam se vratio kući nakon toliko godina. Iako, još se privikavam na sve, čak sam prije prvog treninga imao i malu tremu - sa smiješkom je rekao Vori, rukometaš s tri nastupa na Olimpijskim igrama, sa zlatom, broncom i jednim četvrtim mjestom.

- Često se kroz priče o životu u Olimpijskom selu stvara dojam da sportaši ondje idu na izlet, ali daleko je to od toga. Zapravo je na Igrama pravi sportski dril, malo je vremena za bilo što osim utakmica, treninga i odmora. Iako, pravi je užitak biti dio takvog natjecanja, nadam se da će dečki i u Riju uživati. Ja ću biti njihov najveći navijač - istaknuo je bivši kapetan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uživat će pogotovo ako na terenu sve bude kako treba.

- Koliko mogu? Ja se nadam najboljem. Mislim da smo dobro spremni, i taktički i fizički, pripreme dugo traju i siguran sam da je dečkima treninga preko glave, da bi najradije da se sutra počne igrati - kaže Vori i dodaje:

- Najvažnije je da svaku utakmicu igraju kao da je finale, ali znaju oni to i sami, ne moram im ja govoriti. Tako se, uostalom, i ponašaju.

A dok njegovi dojučerašnji suigrači sanjaju zlato, Vori sanja - Köln. Daleko je još do toga, ali vratio se kući da bi igrao Final Four Lige prvaka.

- Daleko je to još, jako daleko, ali maštam i sanjam o četiri dana Kölna u dresu Zagreba. U vrijeme FF-a po cijelom su gradu zastave klubova sudionika i stvarno bih volio vidjeti da se ondje pojavi i moj klub, moj grad... To je nešto najljepše što se u klupskom rukometu može doživjeti i nadam se da ćemo uspjeti - kaže Vori.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu