Obavijesti

Sport

Komentari 24

Ronaldo fulao penal, Juve ipak slavi: 'Stara dama' je u finalu

Ronaldo fulao penal, Juve ipak slavi: 'Stara dama' je u finalu
12

U prvoj utakmici u Italiji nakon tromjesečne stanke zbog korona virusa Juve i Milan remizirali su 0-0 u uzvratu polufinala kupa. Torinski sastav prošao je zbog gola u gostima, Ronaldo je fulao penal, a Rebić isključen

Nogometaši Juventusa prvi su finalisti Talijanskog kupa nakon što su u uzvratnom polufinalnom dvoboju na svom stadionu odigrali 0-0 protiv Milana. Kako je prvi susret igran još u veljači u Milanu završio rezultatom 1-1, Juventus se plasirao u finale zbog pogotka u gostima.

Pokretanje videa...

01:08

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić isključen je u 17. minuti susreta zbog nesmotrenog starta na Danilu. Nakon što je Cristiano Ronaldo iz kaznenog udarca pogodio vratnicu, igrači Milana su uspjeli izbiti loptu iz svog 16-erca, a Rebić je u želji da još dalje odbije loptu od svog gola nogom u rame pogodio suparničkog igrača Danila koji je želio vratiti igru u gostujući kazneni prostor.

Sudac utakmice Orsato Rebićevu je nesmotrenost kaznio izravnim crvenim kartonom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za Juventus će ovo biti 19. nastup u finalu Kupa, dosada je taj trofej osvajao 13 puta, a suparnik u finalu koji će se igrati već u srijedu bit će mu bolji iz ogleda Napoli - Inter koji je na programu u subotu u Napulju. Prva utakmica ovih suparnika u Milanu završila je pobjedom Napolija od 1-0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Coppa Italia, polufinale, uzvrat 21.00 , Allianz Stadium
Juventus
0 : 0
Milan
Sortiranje događaja
90+4'

Kraj! Juventus slavi ulazak u finale Coppa Italije iako nije pokazao previše. Dovoljan je bio, pokazao se, gol u gostima Ronalda iz penala u prvoj utakmici nakon Rebićeva gola. Ronaldo nije zabio penal u uzvratu, a Rebić je dobio crveni već u 16. minuti i tako ostavio momčad u teškoj situaciji. Milan je izgledao dobro, ali nije došao do vodstva. Protivnika u finalu iduću srijedu na Olimpicu dobit će nakon subotnjeg uzvrata Napolija i Intera (1-0 u prvoj utakmici.

90+1'

Četiri minute nadoknade.

80'

Uzvraća Dybala šutem s 20-ak metara, boksa to Donnarumma. Korner broj 11 za Juventus. Rabiot sam na drugoj stativi... Promašio je loptu, ali golman Milana morao ju je izbaciti preko gola. Iz novog kornera Ronaldo je opet bio neprecizan.

79'

Prvi korner za Milan i odmah je moglo biti kobno po Juve. Simon Kjaer našao se nečuvan na prvoj stativi, ali pucao je pored gola.

71'

Matthijs De Ligt čekao je loptu na petercu da je zakuca glavom u gol Milana, ali pojavio se Simon Kjaer i zaustavio ga. Izveo je Juve i deseti korner, ništa se iz toga nije izrodilo. Hoće li im se obiti o glavu?

Komentari 24