Obavijesti

Sport

Komentari 7

Vrsaljko ispao, tri produžetka u Engleskoj, PSG je pobijedio

Vrsaljko ispao, tri produžetka u Engleskoj, PSG je pobijedio
3

Milan je prošao Sassuolo u kupu 2-1. Vrsaljko je igrao cijelu utakmicu za gostujuću momčad. PSG je prošao St. Etienne. A u Engleskoj drama, tri produžetka, penali...

VIDEO

Nogometaši Milana pobijedili su Sassuolo 2-1 u talijanskom kupu. Šime Vrsaljko odigrao je cijelu utakmicu za Sassuolo i zabio je gol u 45. minuti utakmice, ali sudac mu je isti poništio zbog zaleđa.

Milan je poveo preko Pazzinija u 38. minuti utakmice. Sansone je u 64. iz penala izjednačio. De Jong je zaslužan za prolaz Milana. Zabio je četiri minute prije kraja utakmice za konačnih 2-1 za Milan. 

Talijanski kup: 

  • Milan - Sassuolo 2-1 (Pazzini 38, De Jong 86 / Sansone 64)

Lukaku zabio za Malandu, drama penala

U Engleskoj su odigrane četiri utakmice FA Cupa. Bristol City dobio je Doncaster 2-0. Ostale tri utakmice (West Ham - Everton, Wolves - Fulham i Chesterfield - Scunthorpe) otišle su u produžetke, dvije su riješene nakon penala.

West Ham je poveo protiv Evertona golom Envera Valencije. Mirallas je osam minuta prije kraja odveo utakmicu u produžetke. A tamo je Lukaku u 97. minuti zabio za 2-1. Lukaku je gol posvetio preminulom belgijskom reprezentativcu Junioru Malandi. 

REUTERS/PIXSELL

No nije tu bio kraj priče. Cole je u 113. zabio za 2-2. Kako više nije bilo golova, pobjednik je morao biti odlučen nakon penala. Kakva je tamo tek drama bila... Downing je namjestio loptu za prolazak West Hama u petoj seriji. Ali obranio mu je golman Evertona. Svi su pogađali dok red nije došao na golmane. Evertonov čuvar mreže je promašio, a West Hamov nije. Adrian je zabio za prolazak West Hama... 

Wolverhampton je imao 3-2 protiv Fulhama do 120. minute utakmice. A onda su primili... Regularnih 90 završilo je bez pobjednika (2-2). Edwards je zabio za Wolves u 109. minuti utakmice. Fulham se spašava preko McCormacka u 120. minuti. Bio je to šok za Wolves od kojeg se domaćin nije oporavio. Fulham je slavio na penale. 

Engleski Fa Cup:

  • Bristol City - Doncaster 2-0 (Emmanuel Thomas 36, 79)
  • Chesterfield - Scunthorpe 2-0 (0-0) (Clucas 105, 116) - nakon produžetaka
  • West Ham - Everton 3-2 (1-1) (Valencia 51, Cole 113 / Mirallas 82, Lukaku 97) - nakon penala
  • Wolves - Fulham 3-4 (2-2) (Edwards 71, 109, Van La Parra 73 / Woodrow 27, 76, McCormack 120 p) - nakon penala 

Ibra za pobjedu PSG-a

Paris Saint-Germain slavio je u francuskom kupu na gostovanju kod St. Etiennea. Jedini gol na utakmici zabio je Zlatan Ibrahimović. U drugoj utakmici Bastia je kod kuće dobila Rennes 3-1.

Francuski kup:

  • St. Etienne - PSG 0-1 (Ibrahimović 72)
  • Bastia - Rennes 3-1 (Squillaci 47, Danze ag 71, Cisse 90 / Armand 12)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu