Sport

Komentari 43

Vrsaljko: Slovenci su se branili s 11 igrača u šesnaestercu! Puno mi znači povratak u sveti dres...

Vrsaljko: Slovenci su se branili s 11 igrača u šesnaestercu! Puno mi znači povratak u sveti dres...

Znači mi puno ova utakmica, velika satisfakcija zbog onog što mi predstavlja reprezentacija. To je nešto sveto za mene i dok budem zdrav i na razini, bit ću na dispoziciji, i u dobru i u zlu, kazao je Vrsaljko

Istina je da smo dobro ušli utakmicu i imali kontrolu. Mogu reći da smo primili gol iz jedne njihove polušanse. Oni su se kasnije dobro branili, organizirani su i dobro stoje. Nažalost nismo uspjeli dati gol. Nije baš sve negativno osim, jasno, rezultata, rekao je povratnik u hrvatski dres Šime Vrsaljko za Novu TV nakon poraza od Slovenije 0-1 na startu kvalifikacija za SP.

- Vidjela se razlika u kvaliteti. Dosta su Slovenci radili razliku na odbijene lopte. Tu su nas iznenadili jer to daje šansu na nepostavljenu obranu. Tu smo se tražili nekih 20 minuta nakon primljenog gola. U drugom smo dijelu promijenili taktiku i pokušali s 3-5-2, ali nije išlo. Oni su se branili praktički s 11 igrača u šesnaestercu, ali to nije alibi.

Vrsaljkov povratak, nažalost, nije protekao kako smo očekivali, ali kako je on osobno zadovoljan?

- Znači mi puno ova utakmica, velika satisfakcija zbog onog što mi predstavlja reprezentacija. To je nešto sveto za mene i dok budem zdrav i na razini, bit ću na dispoziciji, i u dobru i u zlu.

Dominik Livaković, nažalost, nije mogao puno kod gola.

- Malo nas je presjekao gol, nekoga je dirala, nismo imali sreće. Ništa, moramo pobijediti iduće dvije, nemamo više prava na kiks.

Najčitaniji članci