Sport

Komentari 13

Vrući poljupci u Miamiju: Genie u zagrljaju svog novog dečka...

Vrući poljupci u Miamiju: Genie u zagrljaju svog novog dečka...

Eugenie Bouchard (25) ne može se pohvaliti dobrom formom na terenu, ali zato joj ruže cvjetaju u privatnom životu. Fotografi su je uhvatili s novim dečkom, investicijskim bankarom Connorom Davisom

Iza nje je 12 uzastopnih poraza na teniskom terenu, ali Eugenie Bouchard (25) barem se može pohvaliti uspjehom u ljubavnom životu. Kanadsku tenisačicu fotografi su uhvatili kako izmjenjuje vruće poljupce u zagrljaju novog dečka, Connora Davisa.

Par je uhvaćen na plaži u Miamiju, najprije su se ljubili zagrljeni u vodi, a potom su se prebacili na plažu gdje je atraktivna zvijezda sjedila u Connorovom krilu.

Connor Davis radi kao investicijski bankar, a brat je američke manekenke i bivše tenisačice Hannah Jeter. Ovo su prve njihove zajedničke fotografije, do sada su uspješno izbjegavali zajednička pojavljivanja u javnosti.

Iako Genie ne ide baš dobro na teniskim terenima, u izjavama koje je dala nakon zadnjeg poraza od Anastasije Sevastove, nije zvučala pretjerano deprimirano.

- Poraz me uvijek razočara, više mi je dosta toga. Ali, trener mi je rekao da ćemo ostatak ove godine koristiti kao pripremu za iduću sezonu. I dalje ću igrati turnire, ali ću nastojati raditi što više na fizičkoj pripremi. Mislim da mi to trenutno nedostaje. Užasno je gubiti, ali život je i dalje jako dobar - rekla je.

Kanadska tenisačica je 2014. godine igrala finale Wimbledona, polufinale Roland Garrosa i polufinale Australian Opena, u padu je od rujna 2015. godine otkako je pala u svlačionici izlazeći iz tuš-kabine na US Openu. Zadobila je tada lakši potres mozga, a tužila se i da su joj kemikalije iz sredstava za čišćenje kojeg su koristile čistačice spržile kožu na ruci. Tada je bila peta tenisačica svijeta, danas je 149 na svijetu.

Najčitaniji članci