Obavijesti

Sport

Komentari 153

Vujović: Lagao bih vam kad bih rekao da ne želim voditi Hrvate

Vujović: Lagao bih vam kad bih rekao da ne želim voditi Hrvate
1

Ne može se Babić suditi po ove dvije utakmice. Ne vjerujem da je za osudu, odličan je stručnjak i korektan čovjek, rekao je Veselin Vujović u zagrebačkoj zračnoj luci

VIDEO

Iskreno da vam kažem, kako vam Željko Babić bi znao reći kako je izgubio utakmicu, tako ni ja ne znam kako sam je dobio. U svakom slučaju, Slovenija je vjerovala da može okrenuti rezultat. U zadnjih nekoliko minuta nisu mogli trčati, a ni hodati, rekao je Veselin Vujović po dolasku u Zagreb.

Da, neobično zvuči da je brončana reprezentacija s rukometnog SP-a sletjela u zagrebačku zračnu luku iz Pariza, gdje ju je dočekalo mnoštvo slovenskih navijača.

- Bilo je emotivno pobijediti Hrvatsku, nadam se da mi ljudi ovdje to neće zamjeriti. Ja bih bio najsretniji da je Horvat zabio onaj sedmerac, igrali bi u finalu, a mi bismo dobili Norvešku u utakmici za broncu - kazao je Veselin Vujović okupljenim novinarima i nastavio analizirati dramatičnu utakmicu za treće mjesto:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kod osam razlike pomislio sam da ćemo izgubiti utakmicu bude li Babić stavio mlade igrače. Ali on je ostavio ove iskusnije koji su bili umorni. Duvnjak i Cindrić nisu mogli izdržati duele s našim igračima. Ja mogu filozofirati koliko god hoćete, to je sport i nešto nevjerojatno. Žao mi je što obje reprezentacije nisu uzele medalju. Zadovoljan sam zbog sebe, ali želim svu sreću Hrvatsku.

Več sto navijačev je reprezentanco takole pričakalo na letališču v Zagrebu... HVALA!! #mislovenci

Posted by Rokometna zveza Slovenije on 29. siječnja 2017

Slovenski izbornik stao je u obranu hrvatskog izbornika Željka Babića čiji mandat na klupi reprezentacije visi o niti.

- Nisam kompetentan za to. Poslije OI najavio je povlačenje pa su mu pružili još jednu šansu, ali ne može se suditi po ove dvije utakmice. Ne vjerujem da je za osudu, odličan je stručnjak i korektan čovjek. Skupio je ekipu, promijenio neke igrače. Po meni bi trebao ostati.

Buru u medijima izazvala je izjava bivšeg trenera Zagreba kako on, da je na Babićevu mjestu, Domagoja Duvnjaka ne bi vodio u Francusku.

- Rekao sam da ga ne bih vodio da se ne muči, ne zbog njegovih kvaliteta. Ta je prenesena izjava laž. Nosio bih ga na leđima, a ne da ga ne bih vodio. Ja bih mu dao da se oporavi i onda ga u Hrvatskoj pustio da leti po cijelom terenu.

Veliki se stručnjak osvrnuo i na mogućnost vođenja "kauboja" u budućnosti.

- Lagao bih vas kad bih vam rekao da nemam želju (voditi Hrvatsku, op.a.). Koliko je to realno, pokazat će vrijeme. U ovom trenutku ne znam kada će to biti, postoje ugovori i nešto što je više od papira. U svakom slučaju, bude li netko ozbiljno razgovarao sa mnom, naravno da ću razmisliti - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram