Obavijesti

Sport

Komentari 6

Vujović: Prosuli smo i previše toga, red je da nešto skupimo

Vujović: Prosuli smo i previše toga, red je da nešto skupimo
1

Bjeloruska momčad u Zagreb (subota, 20 sati) dolazi nakon velike pobjede protiv Löwena, a hrvatski prvak u tri dosadašnja kola Lige prvaka nema još niti boda

VIDEO

Svi u klubu smo apsolutno svjesni koliko nam jak protivnik dolazi u goste. Meškov je fizički iznimno moćna ekipa, ako se ne varam oni su i najgabaritnija momčad Lige prvaka s divom Dainisom Kristopansom kao najvećim igračem uopće. On će nam konkretno predstavljati veliku poteškoću jer da nesreća bude veća čovjek osim što je ogroman još i zna igrati rukomet, najavio je Veselin Vujović dolazak Meškova u Arenu.

Bjeloruska momčad kod Zagreba gostuje u subotu (20 sati) u sklopu četvrtog kola Lige prvaka, a pred hrvatskog prvaka dolaze nakon sjajne domaće pobjede protiv Löwena 30-28.

- Oni su pobjedom nad njemačkim prvakom definitivno skinuli jedan veliki skalp koji im je možda prijašnjih godina nedostajao i sada u Zagreb dolaze prepuni optimizma i s velikim očekivanjima. Mi se, s druge strane, nastojmo vratiti na pravi kolosijek. Prepuni smo motiva da odigramo dobro i ja se iskreno nadam da će nas doći podržati veći broj gledatelja nego li je to bio slučaj protiv Pick Szegeda.

Meškov je imao jako težak raspored na otvaranju Lige prvaka. U prva tri kola igrali su s tri prva favorita za vrh tablice. Prije pobjede protiv njemačkog prvaka izgubili su od Kielcea (29-24) te Vardara 31-27. Utakmica protiv Zagreba izravan je dvoboj za plasman u drugi krug.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bez obzira na neospornu kvalitetu Meškova, bez obzira na to što su pojačani ove godine i što nam dolaze u trenutku dobre forme, ja mislim da bi bilo krajnje vrijeme da i mi uknjižimo prve ovosezonske bodove. S obzirom da smo Szegedu dali bodove koje nismo smjeli rekao bih da smo za jednu sezonu prosuli i previše tako da je sad red da nešto i skupimo - zaključio je Veselin Vujović.

U posljednjoj utakmici u Seha ligi Ivan Stevanović je odmarao i bit će spreman za Meškov.

- Brest se pojačao na pozicijama gdje su možda bili malo tanji prijašnjih godina i sada se s punim pravom mogu nazvati jednom pravom, ozbiljnom europskom ekipom. Mi smo i lani imali velikih problema s njima premda smo uspijevali izlaziti s pobjedama, ali sada nas sigurno očekuje najveći izazov. Većinu te ekipe dobro poznajemo, a svakako će trebati pripaziti na pojačanja kao što je odličan šuter Jamali, sjajno desno krilo Prodanović i Rade Mijatović koji je jedan ozbiljan golman. Kvalitetniji su nego lani, ali kao što je trener rekao naš motiv je jako velik i moramo dati sve od sebe da upišemo dva boda i da se vratimo na jedan pravi put da nam kasnije bude lakše - kaže Ivan Stevanović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener