Obavijesti

Sport

Komentari 32

Vujović: Znam reći igraču 'Što ga gledaš, ma slomi mu nogu!'

Vujović: Znam reći igraču 'Što ga gledaš, ma slomi mu nogu!'
1

Zapitam se kako pčela, onako mala, sa svilenim krilcima, uspije poletjeti. Pa zato što želi poletjeti! Tako i mi želimo dobiti. Inače sigurno ne možeš nikoga pobijediti, rekao je popularni Vujo

VIDEO

Mi smo najgledanija momčad Lige prvaka. Gleda nas 17 tisuća ljudi, to je fenomenalno. Gdje god se pojavim, što god napravim, nekako je vezano za uspjeh, rekao je trener PPD Zagreba Veselin Vujović gostujući u emisiji "Nedjeljom u dva" na HRT-u.

Slovenski izbornik s "plinarima" radi velike stvari. Uskoro ga očekuju veliki okršaju protiv Paris Saint-Germaina u četvrtfinalu Lige prvaka nakon senzacionalne pobjede nad Rhein-Neckar Löwenom na Uskrs u Njemačkoj.

- Smeta li me što nemamo bolju momčad pa da budemo prvaci Europe? Ja sam doveden ovamo zato što je to takva momčad, da probamo napraviti nešto - istaknuo je Vujović kojega smeta što Zagrebova dvorana Kutija šibica ipak nije nešto veća.

Rekao je kako ga često ljudi pitaju kako Zagreb uspijeva svladati momčadi koje su jače od njegove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zapitam se kako pčela, onako mala, sa svilenim krilcima, uspije poletjeti. Pa zato što želi poletjeti! Tako i mi želimo dobiti. Inače sigurno ne možeš nikoga pobijediti. Mi to hoćemo svaki dan u svakoj utakmici, zato i uspijevamo - kazao je.

Vujo je poznat kao temperamentan trener koji nema dlake na jeziku. Prisjetio se kako motivira svoje igrače kada im ne ide.

- Kad pričate iz srca, sigurno ćete uvijek dotaknuti dušu onog koji sluša. Tako ja svojim rukometašima uvijek pričam iz srca i siguran sam da veći dio toga što im želim reći i dopre do njih. Ponekad se znam i brutalno izraziti: "Što ga gledaš? Slomi mu nogu, ugrizi ga!" Naravno da ja ne mislim to tako, nego želim da odigra jače, bolje i snažnije. Svaka je momčad ogledalo njena trenera - rekao je Veselin Vujović koji je prošli tjedan proslavio novi veliki uspjeh: odveo je slovensku reprezentaciju na Olimpijske igre svladavši europskog doprvaka Španjolsku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener