Obavijesti

Sport

Komentari 92

Vulić: Hajduk je izgubio respect kod sudaca, ono nije bio penal!

Vulić: Hajduk je izgubio respect kod sudaca, ono nije bio penal!
1

Mršavi jadranski derbi završio je neodlučenim ishodom kojim je zadovoljniji Igor Bišćan, a Zoran Vulić razlog prosipanja bodova našao je u kaznenom udarcu koji je sudac Pejin dosudio protiv njegove momčadi

VIDEO

Trener Hajduka Zoran Vulić bio je rezigniran nakon remija na praznom Poljudu. Smatra kako je njegova momčad oštećena za kazneni udarac. 

- Što kazati, odigrali smo dobru i kvalitetnu utakmicu, sveli smo Rijeku na taj jedan jedini udarac, za mene sumnjiv, ali očito je Hajduk izgubio tu težinu i respekt kod sudaca, a ne tražimo ništa nego da bude jednak kriterij za sve. Pohvalio bih igrače jedne i druge momčadi na korektnoj utakmici.

Koji je razlog da niste pobijedili?

- Razlog je jasan onome tko ga želi vidjeti, a onome tko ne želi, neće ga nikad ni vidjeti. Igrali smo dobro, malo nas je poremetila korekcija Gorgona koji je ušao u sredinu. Oni su dali gol iz tog jedinog pokušaja, ali to je nogomet, treba dignuti glavu gore, bit će još ovakvih utakmica. Već u srijedu nas čeka Šibenik. 

Jesu li vam Stanko Jurić i Ardian Ismajli donijeli dozu agresije koju ste tražili?

- Stanko je plus za ovu momčad, odigrao je jako dobru utakmicu, ali i cijela grupa je odigrala odličnu utakmicu.  

Jeste li zadovoljni Jradijem?

- Kad igrate s četiri igrača u napadu, očekujete da oni zabiju gol. Momci su dali koliko mogu u ovom trenutku, korektno su odigrali, moram im čestitati na dobroj, na kvalitetnoj utakmici, ali teško je igrati pred praznim tribinama, znamo koliko nama nedostaje Torcida. 

Igor Bišćan zadovoljniji je rezultatom nego igrom, njegova momčad praktično nije ni zaprijetila golmanu Hajduka Blaževiću. 

- Na kraju mislim da mogu biti zadovoljan bodom koji smo osvojili i to za nijansu više od zadovoljstva igrom koju smo prikazali, pogotovo u prvom dijelu. Nismo bili agresivni u obrani, niti živi i brzi u napadu. Jako smo malo pokazali u prvom dijelu, zasluženo smo bili u rezultatskom minusu. Na sreću, igrači su u drugom dijelu pokazali reakciju, dobar dio drugog dijela smo izgledali bolje, agresivnije, opasnije, i to nam je donijelo izjednačenje, koje smo do kraja utakmice i obranili. Malo smo pali pred sam kraj utakmice, ali sve u svemu moramo biti zadovoljni.

Što se dogodilo u prvom poluvremenu?

- Zna se desiti da utakmica krene u krivom smjeru, da su pojedinci indisponirani. Vjetar je puhao ''protiv nas'', protivnik igrao u leđa, ali bez obzira na sve, morali smo igrati kvalitetnije. Ne smije nas protivnik samo tako staviti ''pod pritisak''.

Dojam je da ste i prije utakmice bili zadovoljni bodom?

- Mi smo došli nastaviti niz pozitivnih rezultata, nisam prezadovoljan, ali sam zadovoljan. Postavka igre i sustav su slični, ali nismo se uspjeli nametnuti i pokazati nešto više od ovoga.

Kako je raditi pod velikim pritiskom Armade?

- Pritisak je u svim većim klubovima, to dolazi s poslom. Ako ti je to problem, moraš se zapitati je li to pravi posao za tebe.

Leži li dio problema u činjenici da se igralo u nenogometnom ambijentu?

- Ne bih tražio u tome problem, morali bi se igrači sami motivirati. Nema opravdanja ni da je trening, a kamo li kad je u pitanju derbi koji jako puno znači i jednoj i drugoj momčadi.

Stanko Jurić vratio se u postavu Hajduka i po mnogima bio jedna od najboljih aktera na terenu. 

 - Drago mi je da sam se vratio u postavu, ali bilo bi mi još i draže da smo pobijedili, i da je publika bila na tribinama. Ovo nam je jedna od najboljih utakmica ove sezone, zaslužili smo više od remija. Ni u prvom ni u drugom poluvremenu nisu nam, osim tog penala, stvorili nijednu priliku, dominirali smo, imali smo i više prilika, udaraca na gol... Nedostajao nam je samo taj zadnji pas, malo bolja završnica da utakmicu riješimo u svoju korist, ali ne ide pa ne ide. Ako ništa, barem smo prekinuli taj crni niz utakmica bez postignutoga gola.  

Dobru utakmicu odigrao je i Basel Jradi

- Igrali smo dobro, imali smo prilike, zaslužili smo pobjedu. Bilo je neobično igrati bez gledatelja, trebamo ih, pogotovo u ovoj situaciji kad ne igramo posebno dobro. 

Leonard Zuta bio je direktan akter u obje situacije u kojima je Pejin pokazao na bijelu točku. 
- Kazneni udarac za Hajduk je za mene prošlost i ne želim ga komentirati, a što se tiče drugoga kaznenog udarca za nas, mislim da je bio, ja sam prvi dodirnuo loptu, a Tudor je naletio na mene. Bilo mi je neobično igrati pred praznim tribinama jer sam svoj prvi jadranski derbi odigrao na Poljudu pred 27.000 gledatelja.

Dario Čanađija je zadovoljan bodom s Poljuda.
 - Na koncu moramo biti zadovoljni jer nismo ušli u utakmicu kako smo se dogovorili. Hajduk nam je osvajao Tzv druge lopte, a mi se nismo uspjeli nametnuti. Dobili smo gol iz penala za koji ne znam je li bio ili ne, u drugom smo dijelu bili odlučniji, stvorili situacije i izjednačili iz penala. Do kraja je to više bila šahovska partija na sredini terena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling