Obavijesti

Sport

Komentari 41

Vulić: Moramo vidjeti tko nam je balast i kako ćemo sad dalje

Vulić: Moramo vidjeti tko nam je balast i kako ćemo sad dalje
1

Zoran Vulić je bio nezadovoljan jer je njegova momčad bila 'u konopcima' sve do zadnjeg sučevog zvižduka, dok je Ivica Sertić zadovoljan bodom, ali kaže da ne bi bilo nezasluženo da su uzeli sva tri.

VIDEO

Trener Hajduka Zoran Vulić kazao je kako je ovo bila čudna utakmica iz koje je jedino pozitivno to što se njegova momčad dva puta vraćala iz negativnog rezultata u egal.

 - Čudno mi je da mi živimo u konopcima zadnjih pet minuta, umjesto da mi njih stisnemo u konopce. Moramo raditi, dignuti se iz ove situacije, ali ne pričom, priča nas neće odvesti nigdje.

Što se dogodilo, puno je bilo neraspoloženih igrača, ispada da je Slaven bio Barcelona za vašu momčad?

- Slaven kao i mi ima puno bolje igrače i igru nego što to sugerira mjesto na ljestvici. Moramo se skupiti, zaigrati puno bolje i kvalitetnije, moramo znati koji dres nosimo.

Bilo je jako loše u veznom redu, lako su vam protivnici dolazili do gola. 

- Prva pogreška je što smo stajali daleko od igrača. Moramo raditi, i radom se pokušati vratiti tamo gdje nam je i mjesto.

Fomitschow je bio loš, je li izostanak mladog Bradarića bio hendikep?

- Imali smo dva upitna igrača na dan utakmice, testirali smo Saida i Bradarića koji su bili načeti, kao i Caktaš i Jurić. Adam je dobio temperaturu, Jradi se tek vratio iz Australije u petak... 

Jesu li mladi igrači poput Bradarića, Palaverse, Teklića i Šege put kojim Hajduk mora ići u budućnosti?

- Apsolutno se moramo okrenuti našoj djeci, oni jesu kvaliteta, ali moramo ih čuvati, ne smijemo ih ubacivati u vatru kad nije vrijeme. Iako se ja ni toga ne bojim, što ste vidjeli i danas.

Blizu je kraj polusezone, hoćete li tražiti slobodu od uprave i sportskog direktora u čišćenju svlačionice?

- Svima je jasno da se moramo pojačati, i pticama na grani. Moramo izvući ove četiri utakmice, vidjeti što nam je balast, i odručiti u kojem smjeru ćemo ići.  Treba vidjeti koje su mogućnosti dovođenja igrača. Ideju imam, ali odlučivat će financije...

Trener Slaven Belupa Ivica Sertić bio je zadovoljan igrom i osvojenim bodom, no naglasio je kako ne bi bilo nezasluženo da je njegova momčad osvojila i sva tri boda. 
- Došli smo odigrati pravu mušku utakmicu, i siguran sam da smo to i napravili. Vraćamo se s bodom, ali ne bi bilo nezasluženo da smo mogli uzeti i sva tri. Na koncu smo mi zadovoljniji nego domaćini, ali ostaje žal što nismo realizirali dvije prilike na kraju utakmice.

Kako ste u kratkom vremenu uspjeli preobraziti momčad?

- To je bio naglasak u ova dva tjedna, na toj napadačkoj igri, da sa što više igrača dolazimo u završnicu. Teško je to postići protiv momčadi poput Dinama, Hajduka i Rijeke, ali protiv drugih protivnika je to moguće.

Goran Blažević je uoči utakmice rekao da je prošlo vrijeme straha kod momčadi koje dolaze na Poljud igrati protiv Hajduka. Je li vaše igrače bio strah?

- Probao sam uvjeriti svoje igrače da igraju bez straha. Hajduk ima tradiciju, nametnuo se u prvih dvadesetak minuta, stvorili su nam neke prilike, ali moji igrači su nakon toga bili ravnopravni sve dok se nismo nesvjesno povukli nakon postignutog drugog gola.

Kako komentirate dosuđeni pa poništeni kazneni udarac za vas? 

- Stvari na koje ne mogu utjecati ne želim ni komentirati, ostavljam sudačkoj trojci na procjenu.

Josip Juranović kazao je da je ovo bila još jedna utakmica kojom ne mogu biti zadovoljni.

 - Nemamo igru, nema publike koja je naš 12. igrač, sve u svemu bilo je ovo jako loše.

Dva puta ste se vraćali, a opet ste prosuli bodove.
- Ne znam što bih vam odgovorio na to, loše smo odigrali i moramo se što prije izvući iz ove situacije. Svi se nadamo da će biti bolje od prve sljedeće utakmice. 

Ante Palaversa kaže da ovo nije prvi put da Hajduk loše ulazi u utakmicu. 

 - Loše smo ušli, nismo stvarali šanse i na koncu smo dobili dva gola iz naših pogrešaka. Poprilično nam toga fali i u obrani i u napadu. Moramo puno bolje...

Stipe Bačelić-Grgić kazao je da je dobar rezultat plod toga što su odigrali točno ono što je trener od njih tražio. 

- Sretni smo zbog osvojenog boda, no ne bi bilo nezasluženo da smo osvojili i sva tri. Ne znam što bih vam rekao o spornoj situaciji, o dosuđenom pa poništenom kaznenom udarcu za nas. Nisam pametan....

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući