Sport

Komentari 14

Wanda: PSG je bio moj as iz rukava, pa nisu znala ni djeca...

Wanda: PSG je bio moj as iz rukava, pa nisu znala ni djeca...

Čekala sam do posljednjeg trenutka jer sam imala as u rukavu. Nitko za odlazak u PSG nije znao, čak ni djeca. Mauro je spakirao mali kofer, a ostalo je prepustio meni, rekla je Wanda Nara, igračeva partnerica

Najveća priča zadnjeg dana ljetnog prijelaznog roka zasigurno je prelazak argentinskog napadača Maura Icardija (26) u redove PSG-a.

Bilo je jasno kao dan da će Icardi napustiti milanski Inter u kojem je nekoć bio kapetan.  Jednostavno je puklo na relaciji igrač-klub i sve se pretvorilo u mučnu sagu. Icardi je pripreme proveo trenirajući odvojeno, oduzeli su mu i dres s brojem 9 i bilo je samo pitanje vremena kada će pronaći novu destinaciju.

'Živjet ćemo odvojeno'

Maurova supruga i agentica Wanda Nara cijelo je vrijeme negirala da je Icardi na izlaznim vratima kluba, ali sada je priznala:

- Čekala sam do posljednjeg trenutka jer sam imala as u rukavu. Nitko za odlazak u PSG nije znao, čak ni djeca. Mauro je spakirao mali kofer, a ostalo je prepustio meni - otkrila je Wanda.

Pred njima su sada važni izazovi...

- Djeca idu u školu u Italiji, tako da ćemo živjeti između Pariza i Milana. Od tri opcije koje su bile u igri PSG je bio najgora za mene jer se moram vratiti u Milano i živjeti s djecom. Ipak, meni je bitno ono što je najbolje za Maura. Mnogi talijanski klubovi tražili su ga, ali...

Icardi će se za mjesto u momčadi boriti sa sjajnim Urugvajcem Edinsonom Cavanijem, a tu su još i Kylian Mbappe i Neymar na krilima. Mauro je stigao na posudbu s opcijom otkupa ugovora.

Najčitaniji članci