Obavijesti

Sport

Komentari 15

West Bromić Albion! Doveli su Bilića pa promijenili ime kluba

West Bromić Albion! Doveli su Bilića pa promijenili ime kluba
1

Imenovanje Slavena Bilića glavnim trenerom momčadi, engleski drugoligaš WBA je proslavio promjenom vlastitog imena. Sada se na Twitteru klub zove - West Bromić Albion

VIDEO

Slaven Bilić preuzeo je West Bromwich Albion, a klub je njegovo imenovanje proslavio - preimenovanjem. Na službenom Twitteru promijenili su ime kluba pa ono prikladno, u čast Biliću, glasi - West Bromić Albion. Genijalno!

WBA igra u engleskom Championshipu, a Bilića su angažirali na dvije godine. Glavni je cilj kluba povratak u prvoligaško društvo. Bili su blizu i u netom završenoj sezone, završili su četvrti u prvenstvu, izborili doigravanje, ali su u polufinalu izgubili od Aston Ville na penale.

Bilić nam potvrdio: S WBA sam potpisao dvogodišnji ugovor...
Bilić nam potvrdio: S WBA sam potpisao dvogodišnji ugovor...

- Potpisao sam na dvije godine, to je ono što sam htio. Želim s WBA u Premiership, potpisao sam prije pola sata. Iz Albiona su me uvjerili da se žele vratiti u Premiership, a ja sam tu da im pomognem. Žele da ih vodim prema cilju i nisam morao dvaput promisliti prije nego sam odlučio - javio nam se Slaven Bilić ekskluzivno ubrzo nakon potpisivanja ugovora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Englezi obožavaju 'Super Slava'

Bilić je posljednji trenerski angažman imao u Saudijskoj Arabiji u Al Ittihadu, a sada se vraća u Englesku nakon 2017. godine kada je napustio West Ham. Englezi ga obožavaju, zovu ga 'Super Slav', a on sada dolazi u svoj novi klub - West Bromić koji će s novim imenom sigurno biti još i draži Goranu Ivaniševiću. Naš proslavljeni tenisač je u javnosti poznat kao veliki navijač tog kluba.

U svlačionici će ga čekati bivši ovisnik; skuplji su od Dinama!
U svlačionici će ga čekati bivši ovisnik; skuplji su od Dinama!

- David Law, menadžer za medije na ATP-touru je lud za West Bromwichom, stalno mi je pričao o njemu. Uvijek je pratio rezultate. Bili su na dnu, ali počeo sam pratiti njihove rezultate i navukao se. U hotelskoj sobi išao bih po teletekstu i tražio kako su odigrali - ispričao je Ivanišević jednom prilikom i dodao:

- WBA je poput mene, uzdiže se i pada. Nikad ne znaš što se napraviti. Svi govore da nikad nećemo ući u Ligu prvaka, ali i za mene su govorili da ne mogu osvojiti Wimbledon s pozivnicom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu