Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

White: Cormier vs. Jones lako bismo mogli gledati treći put

'Dok je Jones bio u oktogonu sa Gustafssonom ja sam pričao s Cormierom i mogu vam reći da je čovjek: totalno nabrijan. Meni djeluje kao borac spreman za još barem dva-tri meča prije mirovine'!

Foto: YouTube
11 komentara

Jon Jones je u jednoj od najboljih borbi karijere uspio pobijediti Alexandera Gustafssona pa nakon 15 mjeseci suspenzije uzeo poluteškaški UFC pojas. Veliki povratak majstora koji ne pada pred protivnicima, ali pada na doping testovima...

Činjenica da je Jones opet na vrhu svim ljubiteljima slobodne borbe donosi jedno veliko pitanje: hoćemo li gledati završni čin trilogije Jones vs Cormier?!

REUTERS/PIXSELL | Autor: REUTERS/PIXSELL Foto: REUTERS/PIXSELL

Čim je sinoć vratio pojas Jones je pred punim Inglewoodom pozvao Daniela Cormiera da po treći put uđu u oktogon, a sumnju u prihvaćanje izazova bude Cormierove opetovane izjave da ide u mirovinu kad napuni 40 godina.

To će se dogoditi u trećem mjesecu 2019. pa je prema samom Cormieru u njegovoj karijeri ostao još samo jedan obračun, u teškoj kategoriji - s Brockom Lesnarom.

[video: 1202879 / ]

White: Cormier je nabrijan na Jonesa

No najveći mogući insjader, šef UFC-a Dana White, ima drukčiji feeling:

- Dok je Jones bio u oktogonu sa Gustafssonom ja sam pričao s Cormierom i mogu vam reći da je čovjek: totalno nabrijan! Svi znamo za priče da je moguće da odradi još samo jednu borbu ili čak ni to, ali meni daleko više djeluje kao borac spreman za još barem dva-tri meča prije nego prestane s borbama - pričao je White.

- Znate da ja nemam kočnica po pitanju tih procjena. Ako mislim da je nekome vrijeme za mirovinu to ću jasno i glasno reći, ali sa Danielom Cormierom nije taj slučaj. On je faca, a jako dobro zna da postoje neki protivnici tj. neke borbe na kojima  može dograditi legendu koju je stvarao u UFC-u. Da ne govorimo koliko bi ljudi htjeli njega i Jonesa još jednom vidjeti u borbi. Uostalom, nije nikakva tajna da Cormier mrzi Jonesa i činjenicu da je ovaj dobio toliko pažnje - zaključio je Dana White.

Cormier protiv Jonesa, treći put? O da, nema UFC-fana koji to ne bi volio vidjeti. Naravno: Cormier protiv - "čistog" Jonesa!

Naši partneri pišu
Message