Obavijesti

Sport

Komentari 2

Zadar izgubio od Crvene zvezde i dobio najmlađega kapetana!

Zadar izgubio od Crvene zvezde i dobio najmlađega kapetana!
2

U Beogradu nije bilo trenera Veljka Mršića, koji je imao korona virus, kao ni Cartera i Mavre, a cijela je momčad odradila samo tri treninga nakon dvotjedne samoizolacije

VIDEO

U susretu 13. kola regionalne košarkaške ABA lige Zadar je na gostovanju u Beogradu izgubio od Crvene zvezde 81-66, a susret je obilježio 17-godišnji Duje Brala postavši najmlađi kapetan u povijesti Zadra.

Pokretanje videa...

04:21

Zadrani su ovu utakmicu igrali bez trenera Veljka Mršića, Justina Cartera i kapetana Dominika Mavre. Izostankom Mavre 17-godišnji Brala preuzeo je kapetansku traku i postao je najmlađi kapetan u povijesti kluba.

Crvena zvezda je već u prvom dijelu utakmice pokazala svoju kvalitetu i širinu i nakon prvih 20 minuta imala je 15 koševa viška (43-28).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugom dijelu Beograđani su držati kontrolu nad utakmicom i rutinski stigli do nove pobjede.

- Utakmica nam je došla u najgorem trenutku. Imali smo dosta problema, prvo nam je trener imao koronu, a nakon toga i dva bitna igrača. Bili smo u samoizolaciji, teško je nakon tri kolektivna treninga doći igrati protiv Zvezde. Dobro smo otvorili dok smo imali snage i koncentracije. Ponosan sam na dečke kako su odradili posao veći dio utakmice, međutim u pojedinim momentima Zvezdina kvaliteta došla je do izražaja i prelomili su utakmicu - kazao je Ivan Perinčić, koji je vodio Zadar.

Zadar i Šrkljevo susreli se u 6. kolu HT Premijer lige

Domaćine su do pobjede predvodili Corey Walden sa 12 koševa i šest asistencija, Ognjen Dobrić sa 12 koševa i sedam skokova, te Johnny O'Bryant sa 10 koševa i osam skokova.

Kod Zadra najefikasniji su bili Aleksandar Bursać s 15 koševa, Martin Junaković s 13 koševa, te Kodi Justice s 12 koševa. Chinanu Onuaku je upisao 11 poena i dodao 12 skokova.

Crvena zvezda vodi na ljestvici sa skorom 10-2, dok je Zadar pretposljednji sa učinkom 2-7. (ab)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener